szerelemes par autoval
A meleg nyári esték hancúrozásra csábítanak (Fotó: Erianderson de Chaves/Pexels.com)

Nyáron gyakrabban kedvünk támad hozzá, és egyáltalán nem tehetünk róla, hogy néha az autóban is szívesen szeretkeznénk. Ne fogjátok vissza magatokat, mert a szex autóban legalább akkora élmény, ha nem nagyobb, mint ágyban szerelmeskedni. Sőt, azoknak is kifejezetten ajánlott, akik konzervatívabbak ezen a téren. Ezzel az élménnyel feldobhatjátok a szerelmi életeteket, és újabb és újabb pózokat is kipróbálhattok!

Szex autóban: pózok nyári éjszakákra

Szemtől szemben ülve: A férfi üljön az első vagy a hátsó ülésre, a kedvese pedig vele szemben az ölébe. Szinte bármilyen autóban kivitelezhető. Talán a legkézenfekvőbb pozitúra, csak figyeljetek arra, hogy a kézifék behúzva maradjon, és ne guruljon el az autó!

szex autoban ulve
Ha hátra döntitek az ülést, még kényelmesebb lesz a szerelmeskedés

69-es a hátsó ülésen: Érdemes valóban eldugott, csendes, nyugodt helyet választani, ha szeretnétek belefeledkezni a szexbe. A férfi feküdjön a hátára a hátsó ülésen, ő lesz most alul ebben a pozícióban. Kölcsönösen működhet az orális kielégítés, sőt, a kezeteket is igénybe vehetitek. Ha mégis szűkösnek éreznétek a helyet, maradjatok az orális szexnél úgy, hogy egyikőtök az ülésen ül, a másik pedig kényezteti.

69-es pozitura
A hátsó ülés nagyobb mozgásteret biztosít

A cikk következő oldalon folytatódik.