Divat

balmain barbie

Közös kollekcióval rukkolt elő a Balmain és a Barbie

A Balmain x Barbie kollekció az aktuális francia stílust tükrözi, dizájnja a legújabb Balmain kollekciókon alapul, melyeket a párizsi utcai divat ihletett.
divatos táska

Ezeknek a dolgoknak ott a helye a női táskában!

Egy tipikus női válltáska tartalma nem gyerekjáték: Cikkünkben sorra vesszük, mik azok, amiknek feltétlenül helye kell, hogy legyen egy női táskában.
ii erzsébet királynő

Windsorban is felfigyeltek a II. Erzsébetnek öltözött amerikai kislányra

A kétéves Jalayne egyenesen a brit királyi család windsori rezidenciájáról kapott levelet, miután halloweenre II. Erzsébet királynőnek öltözött.
Legdrágább csúnya pulcsi

Elkészült a világ legdrágább csúnya pulcsija, közel 13 millió forintot ér

Nagyjából 3000 óra alatt készült el a világ legdrágább karácsonyi csúnya pulcsija. A készítő eladja a remekművet, a bevételt pedig jótékony célra ajánlja fel.
streetwear sizeer

Ezek a legmenőbb streetwear trendek az idei téli szezonban

Cikkünkben megismerheted a Sizeer 2021/2022-es téli streetwear-kínálatának legjobb és legtrendibb darabjait az oversize-tól a steppelt darabokig.
ikiiki ékszerek

Egy magyar ékszertervezőért rajonganak New Yorkban

A fiatal magyar tervező, Horányi Kinga ékszereit is beválogatták a New York City Jewelry Week „Jewelry off the Grid” kiállítására. Mutatjuk a legjobbakat!
Emberi haj ruha

Hihetetlen: emberi hajból készít ruhát egy magyar divattervező

A fenntarthatóság a divatipart is foglalkoztatja, jól tudja ezt Kollár Zsófia, magyar divattervező is. Ötlete elsőre bizarrnak tűnhet, de talán nem is az.
shopping vásárlás divat

Karády Katalin, Gábor Zsa Zsa és Sissi – Így vásároltak és divatoztak a legnagyobb...

Budai Lotti írónő bemutatja, hogy a régi korok híres magyar asszonyai, például Gábor Zsazsa és Karády Katalin hogyan viszonyultak a divathoz.
karácsonyi csúnyapulcsi divat

Kedvenc sorozataid ihlették ezeket a karácsonyi csúnya pulcsikat

Az egyik legnagyobb streamingszolgáltató, a Hulu a legnépszerűbb sorozataiból készített karácsonyi csúnya pulcsi-kollekciót.
Dreher kapszulakollekció

Híres graffiti művész készített kapszulakollekciót a Drehernek

A sörmárka egyre szívesebben kísérletezik. Ezúttal ismét a divatipar felé vette az irányt, így készülhetett el a Dreher kapszulakollekció.