Divat

szakadt farmer boldog lányok

Leggings, overál, szakadt farmer – tényleg tiltólistás ruhadarabok 30 felett?

A divattervező szerint a nőiesség, a stílusosság nem életkor függő, éppen ezért hatalmas butaság maga a kérdés is, hogy 30 éves kor felett mit viseljünk.
yvel maszk

Fél milliárd forintért talált gazdára a világ legdrágább Covid-19 maszkja

Az Yvel luxusékszer-márka által készített maszkot több mint 3000 darab gyémánttal borították, viszont a vevő állítólag nem is fogja hordani.
ruhavásárlás

Itt a fenntartható ruhakollekció – ezeket a darabokat évekig hordhatod

A kapszulakollekció célja, hogy segítsen egy fenntarthatóbb életmód kialakításában és hozzájáruljon a pazarlás globális problémájának csökkentéséhez.
ralph lauren farmer munkaruha

Ezt nem hiszed el! Ez a festékfoltos munkaruha 250 ezer forintba kerül

Ha mindig is egy farmer overálra vágytál, amelyet szakavatott divattervezők koszoltak össze festékfoltokkal, szerencséd van, a Ralph Laurennél megveheted.
helly hansen kabátok

100%-ban újrahasznosítható városi kollekciót dob piacra a Helly Hansen

Az új városi Mono Material kollekció egyféle szövetszerkezetű ruhákat foglal magában, amelyek 100%-ban újrahasznosíthatóak.
desigual kollekció ősz tél

Itt a Desigual és Christian Lacroix őszi/téli kollekciója

A Desigual kollekció az őszi-téli utazást égetett narancssárga tónusokkal, fekete, nagy és buja virágokkal, különféle patchworkökkel kezdi.
téli divat kabát

Újrahasznosított alapanyagokból készült télikabát kollekció

Az új, 2020-as C&A télikabát kollekció gyönyörű, fenntartható darabokból áll, legyen szó bármely korosztályról, nemről és méretről.
fashion szajmaszk

Fashion szájmaszk: A divat nem hagyta érintetlenül a maszkokat sem

A szájmaszknak fontos szerep jut a járvány féken tartásában, de megjelenésünket is meghatározza. Dizájnerek különleges fashion maszkjaiból válogattunk.
őszi téli divat

5 divattrend, amivel idén ősszel nem lőhetsz mellé

Cikkünkben tippek adunk, hogy a hidegebb időjárás ellenére is divatosan ragyoghassatok tovább. Íme a 2020-as őszi/téli divat legmenőbb darabjai.
ruhavásárlás jövője shoppingolás

A ruhavásárlás jövője – a méretkalkulátortól a mesterséges intelligenciáig

Ruhavásárlás a jövőben nehezen lesz elképzelhető méretkalkulátorok, testmérő appok és okos próbafülke nélkül, a mesterséges intelligenciának főszerep jut.