magassarkú szandál

Nyáron sokan bújnak szandálba. Viszont ahány esemény és alkalom létezik, annyiféle szandál kapható. Ezért a magassarkú szandálok között is rengetegféle kivitel akad. Melyek azok, amelyek kiemelkedően csinosak az idei szezonban, és hogyan válasszunk jól?

A megfelelő magassarkú szandál kiválasztása

Néhány szempontot mindenképp érdemes figyelembe venni, ha valóban kényelmes és csinos lábbelit keresünk. Első a saját lábunk érzékenysége. A szandálok sarokrészénél gyakran található pánt, amit nem mindenki sarka bír és bizony a nagyobb kánikulában  feltörheti a bőrüket. Ez annak köszönhető, hogy a lábunk a nagy melegben picit mindig megdagad és megizzad. Ezáltal pedig a bőr érzékenyebbé válik, ami miatt nem ritka, hogy még a legkíméletesebb szandál is csúnya vízhólyagokat, horzsolásokat hagy maga után. Ha tudjuk , hogy a lábunk érzékeny ilyenkor, akkor olyan női magassarkú szandál modellt nézzünk, ami szabadon hagyja a sarkunkat.

Ezen kívül a méretet is jobban át kell kicsit gondolni, mint más cipők esetén. A magas sarok miatt a lábunk előrecsúszhat, főleg akkor, ha megizzad. Emiatt a lábfejnél szoríthat a szandál, vagyis ezt megelőzve érdemes egy fél számmal nagyobb cipőt néznünk, és lehetőleg olyat, aminél a pánt rész előrecsúszás esetén nem fogja vágni a lábujjunkat. Ez egyébként igen gyakori probléma, ami miatt sokan ódzkodnak a csinos magassarkú szandál viselésétől. Ám egy kis odafigyeléssel megtalálhatjuk a tökéletes modellt. A CCC üzletében pedig mindenféle típus kapható, még a legérzékenyebb lábúaknak is. Ráadásul, ha online nem merjük megvenni – ami ilyen okok miatt teljesen érthető – akkor a CCC üzletében bármikor felpróbálhatjuk a szandálokat vásárlás előtt.

Szandál trendek idén – melyikben lehetünk a legcsinosabbak?

női kék magassarkú szandál

Ha szem előtt tartjuk ezeket a szempontokat, akkor már csak annyi van hátra, hogy kiválasszuk a legcsinosabb, legtrendibb női magassarkú szandál modelleket. Az idei szezonban ezzel szerencsére nem lesz problémánk, mert csodaszép kollekciók kerültek be a kínálatba a jól ismert márkáktól.

Például az ék talpú szandálok kifejezetten olyanok, amelyekben nem csúszik annyira erősen előre a lábunk, ennek ellenére rendkívül csinosak és nőiesek. A most szintén divatos oszlopos sarkú szandáloknál viszont már jobban oda kell figyelünk. Itt például a minimális, de vastag pánttal rendelkező vagy csak a lábujjak hegyét szabadon hagyó kivitelek lehetnek igazán kényelmesek és csinosak is egyben. Utóbbi ráadásul kifejezetten jól mutat esti partikhoz és randin is.

Választhatunk ugyanakkor egy kényelmes magas sarkú, de platformos felülettel rendelkező modellt is. Az ilyen szandálokban nem fog olyan meredeken állni a lábunk, hogy nagyon előrecsússzon. Emiatt kényelmesebb lesz, mint például egy klasszikus tűsarkú szandál, ami persze szintén rendkívül csinos, de kánikula esetén kevésbé praktikus és komfortos, mint az itt felsorolt magassarkú szandál modellek.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •