A divatvilág folyamatosan változik, minden szezon újabb és újabb izgalmas trendeket hoz magával. Ez alól a 2024-es esztendő sem képez kivételt. A kiegészítők szerepe egyre nagyobb, hiszen ezek az apró részletek varázsolják igazán különlegessé az öltözékünket. Nézzük is meg az idei irányt!

Jöhet egy új látásmód?

A szemüvegek idén is nagy figyelmet kapnak, hiszen nem csupán praktikusak, hanem stílusos kiegészítők is egyben. A 2024-es szezonban a túlméretezett és feltűnő keretek hódítanak. A geometriai formák, mint a hatszögletű és kerek keretek, valamint a vastag, színes műanyagok egyszerűen egyediek, ezért nagyszerűek is persze.

A retró stílusú napszemüvegek is visszatértek, így bátran választhatsz az 1970-es évek inspirálta, nagylencsés modellek közül. Ezek a darabok kifejezetten jól mutatnak egy letisztult, minimalista öltözékkel, de akár egy bohém, színes szettel is kombinálhatók.

Az impulzív stílus vállra akasztható!

A Desigual táskák kisugárzása mindig is a színek és minták ünnepléséről szólt. S ez a tendencia mit sem változott, hiszen a márka legújabb kollekciója tele van vibráló árnyalatokkal és egyedi motívumokkal. Ezek a táskák tökéletesek arra, hogy feldobják a legegyszerűbb outfitet is.

Egy Desigual modell remek választás egy monokróm öltözékhez, mivel a táska élénk színei és mintái igazán kiemelkednek a háttérből. Ugyanakkor, ha szereted a merészebb megjelenést, bátran kombinálhatod választottadat más színes darabokkal is. A Desigual kiegészítők sokoldalúságának köszönhetően pikk-pakk a mindennapi ruhatár szerves részeivé tehetőek, legyen szó munkáról, bevásárlásról, vagy egy esti programról.

A részletek továbbra is lényegesek!

Az ékszerek mindig is a nőiesség és az elegancia megtestesítői voltak, és most tavasszal és nyáron is fontos szerepet kapnak. A minimalista ékek továbbra is népszerűek, különösen a finom, vékony láncok, apró medálok és visszafogott fülbevalók.

Napjainkban nagy hangsúlyt kapnak a természetes anyagokból készült ékszerek is. A gyöngyök, kagylók és természetes kövek egyedi fellépést biztosítanak, tökéletesen illenek a nyári hangulathoz. Az arany és ezüst ékszerek mellett a színes, boho stílusú modellek is hódítanak, amelyek remekül kiegészítik a tavaszi és nyári szetteket.

Hogyan hangsúlyozhatod ki a fenti előnyöket?

A kiegészítők viselésekor lényeges, hogy megtaláld az egyensúlyt. Válassz ki egy vagy két markáns darabot, majd építsd köréjük az outfitet. Például, ha egy feltűnő Desigual táskát viselsz, válassz hozzá visszafogott ékszereket és egyszerűbb ruhadarabokat, hogy a táska igazán érvényesülhessen.

A szemüvegek esetében figyelj arra, hogy a keret színe és formája harmonizáljon az arcformáddal és a ruháiddal. Egy merész napszemüveg vagy látószemüveg különleges karaktert adhat az öltözékednek.

Az ékszerek kombinálásánál ne félj kísérletezni! A rétegezés nagyon divatos, így bátran viselj több nyakláncot vagy karkötőt egyszerre. Az arany és ezüst ékszerek keverése szintén trendi, így ne korlátozd magad egyetlen nemesfém színére.

(X)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •