csizmadivat 2023/24
Fotó: Freepik/senivpetro

Minden év tartogat valami izgalmas újítást a divat világában, ez idén sincsen másként. Bár meg kell hagyni, a divattervezők próbálnak túlzó újdonságok nélkül lavírozni a trend dzsungelében, ami a fenntartható jövő szempontjából pozitívum. Mindenesetre akad miből válogatni azoknak, akik az előző évi csizmájukat már kicsit unják. Mutatjuk, milyen az idei csizmadivat!

A műszőrme megunhatatlan!

női téli csizma egyik kedvelt díszítőeleme a szőrme, természetesen csak és kizárólag szintetikus anyagból. Nem elég, hogy látványra is meleg hatást kelt, ha a bélés is szőrmés, akkor a lábat is kellemesen melengeti. Nagyon különböző mintákkal, motívumokkal dolgoznak az egyes gyártók, de az biztos, hogy ahol a műszőrme felbukkan, ott biztos a siker. Akadnak kifejezetten visszafogott, épp csak leheletnyit díszített variációk, de előfordulnak igazán ütősek is, amik nem fukarkodnak a szőrmés hatásból. A műszőrme alapvetően az elegánsabb szettek részeként tud a legjobban érvényesülni, a sportos, laza megjelenéshez többnyire nem passzol. Kivéve persze, ha a szőrme mellé egy-két lánc is felkerül.

A láncok, csatok is trendiek?

De még mennyire! A láncok, csatok, rojtok idén nagyon divatosak, felbukkanhatnak gyakorlatilag minden szabad felületen, amit csak a női téli csizma enged. Általában azért az arany középút a jellemző, de egy-két halmozott fazon is felfedezhető a kínálatban, és van, akinek ez valóban jól áll.

2023/24 csizmadivat: Előre a színekkel?

csizmadivat 2023/24
Fotó: PR

Igazság szerint a fekete és a barna még mindig első helyen állnak, ezt a két színt kedvelik a legtöbben. De az idei év sztárárnyalata egyértelműen a bézs, és annak számtalan variációja. Sőt! Évek óta megfigyelhető az a tendencia, hogy egyre több színt emelnek be a tervezők a palettából. Így fordulhat elő, hogy a piros is sikeresebb, mint valaha, pedig néhány évvel ezelőtt ősszel és télen elképzelhetetlen lett volna a térnyerése. Szóval bátorságra fel, úgy tűnik, a szürkeség is átszínezhető!

Fotó: Fotó: Freepik/senivpetro
Női velúr csizma

Támogatott tartalom.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •