női sneaker

A sneaker cipőket valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ez az univerzális és kényelmes lábbeli szó szerint mindenkinek megfelel. A streetwear az utcai viselet divatját jelenti. Tulajdonképpen egy koncepció a divat és a kultúra határán. Egyrészt egyszerűen egy városi stílusú öltözködést jelöl, kényelmes és funkcionális, másrészt pedig egy remek módja annak, hogy kitűnj a tömegből, hiszen elutasítja a rutint az egyéniség és az önkifejezés érdekében.

Cipők az streetwearben – divatslágerek

A streetwear sneaker női cipők nemcsak eredetiek, hanem hihetetlenül kényelmesek is. És mondanunk sem kell, hogy a laza és formálisabb stilizációkhoz egyaránt megfelelnek. Főleg, hogy a színek is változatosak: találunk visszafogottabb modelleket és merészebb árnyalatokat is. Az utcai viselet bölcsője az Egyesült Államok, eredete az 1970-es évekre nyúlik vissza. És mivel ez streetwear, a CCC női sneaker cipő kollekciója is a divat nagyvárosi utcai viseletének aktuális trendjein nyugszik, úgyhogy ha divatos megoldásokat keresel a hamarosan beköszöntő tavaszra, akkor a shoppingot megejtheted személyesen vagy online is. Ha még nem tetted volna meg, most feltétlenül csekkold a linket, a széles szortiment valószínűleg téged is elvarázsol majd!

A sneakerek divatja 2023 tavaszán is velünk marad

A 2023-as tavaszi szezonban is folytatódik a sneaker női cipők diadala, ami optimista színpalettában, szabások sokaságában, valamint a sportos, a bohó és az elegáns stílusok kombinációiban mutatkozik meg. Nem csoda, hogy a női sneaker cipők tökéletes kiegészítői a következő hónapok kollekciójának, ezáltal gardróbunknak is. A legdögösebb tornacipők témában történt egy kis változás. A Balenciaga híres Triple S modellje által ihletett cipők ebben a szezonban a sneaker cipők kissé eltérő formáinak adták át a helyüket. Vannak köztük platformos, elegáns és retró modellek, valamint a nagypapi maratoni futócipője által ihletett fazonok is. Szerinted melyik a legfigyelemreméltóbb?

A retró még mindig hódít

Hogy mi a 2023-es tavaszi cipők vezető trendje? Hát persze, hogy a retró. Ebben a szezonban azonban már nem a minket több éve kísérgető „papamodellről”” beszélünk, hanem a lapos gumitalpon velúr vagy bőr klasszikusokról. Hasonlíthatnak a 70-es évek fehér teremcipőire, elérhetők a sötétzöld, a barna vagy a bordó visszafogott árnyalataiban is. Jól passzolnak ingruhákhoz, rakott szoknyákhoz, de vintage farmerhez is. A tavasz egyik nagy zászlóshajója abban a sorozatban található, amelyet a Gucci az adidasszal együttműködve tervezett. Ez az ikonikus Gazelle, de az olasz divatház művészeti igazgatója, Alessandro Michele újította fel. Sokba kerül, de szerencsére egyre gyakrabban jelennek meg a hasonló tornacipők az üzletláncokban vagy az olcsóbb márkák kollekcióiban. A 2023-as tavaszi sneakers cipők másik ajánlata szintén a retró stíluson alapul. Jelen esetben azonban egy évekkel ezelőtti klasszikus futócipők által ihletett modellről van szó. Nem az ultrakönnyű habszivacsos verzióról beszélünk, hanem a masszív, széles talpú, műanyaggal megerősített hálós kivitelről. A látszattal ellentétben ezek a cipők tökéletesek a könnyű ruhák divatkombinációihoz, de semmi akadálya annak sem, hogy egy mom farmerrel duettben hordd.

Szponzorált cikk.

Ez is érdekelhet:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •