Kezdőlap Autók Kiállítás

Kiállítás

AMTS 2022

Hétvégén vár az AMTS, a legnagyobb hazai autó és tuning show!

Május 27-29. között nyitja meg kapuit az AMTS, azaz a legnagyobb hazai autó show. Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is megújul idén.
Balatonfüred Concours d’Elegance

Visszatérnek a járműcsodák: jön a Balatonfüred Concours d’Elegance

Két év kényszerszünet után 2022. május 13. és 15. között ismét megrendezik Balatonfüreden a klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemlét.
amts

Ezt a fullos Mazda MX-5 Roadstert akár te is megnyerheted

Az AMTS idei nyereményautója egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster, amelyet négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá.
concorso d eleganza

Concorso d’Eleganza: egy 1956-os Ferrari 250 GT lett az abszolút győztes

A rangos olaszországi kiállítás győztese egy kalandos történetű Ferrari 250 GT TDF, amely még az autók Tour de France-át is megnyerte.
iaa mobility kiállítás müncheni autószalon

IAA Mobility: 10 újdonság a Müncheni Autószalonról, amit imádtunk

Véget ért a 2021-es IAA kiállítás, amely során több tucat jövőbe tekintő koncepció és új szériamodell került bemutatásra. Mutatjuk a kedvenceinket!
2021 amts automobil tuning show

Tuning, off-road, Made in Hungary autókülönlegességek az AMTS kiállításon

Az utolsó nyári hétvégén rendezik meg a 2021-es AMTS Automobil és Tuning Show-t, amelyen ismét ott lesznek a magyar járműipar nagyjainak alkotásai.

Megnyílt a ŠKODA Múzeum, akár virtuálisan is bejárhatod a tárlatot

Most virtuálisan bejárhatod a csehországi Škoda Múzeum legtöbb kiállítását, sőt akár Ferdinand Porsche szülőházát is. Rajongóknak kötelező!

A BMW M1 legendája – Ha el akarod bűvölni a pasidat, ismerd meg a...

Korának egyik legdrágább és legmenőbb sportautójának számított, ám mindössze három évig gyártották. A BMW M1 szenvedélyes története
audi múzeum horch 305

Eddig nem látható modellek kerültek az Audi múzeumába

A megújult Audi múzeum többek közt egy Horch 305 Landaulet modellel és egy 2002-es évjáratú Audi RS4-gyel is gazdagodott.
ikarus autóbuszok

Ikarus-kiállítás és élménybuszozás az Aeroparkban október első hétvégéjén

Ikarus-találkozó a ferihegyi Aeroparkban! Ha szereted a retro és oldtimer buszokat, ott a helyed a kiállításon. Mutatjuk a programot.