amts
(Fotó: AMTS)

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői ezúttal sem tértek el jó szokásuktól, és idén is kisorsolnak egy tuningolt autócsodát a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között. Mutatjuk, hogyan alakították át ezt a vérbeli Mazda roadstert. Ezt se hagyd ki: A 815 lóerős DS E-Tense Performance két másodperc alatt van százon

A Mazda MX-5-höz ötvenezer forintos üzemanyag utalvány is jár a szerencsés nyertesnek

Az AMTS repertorájában évek óta állandó program a nyilvános autóépítés, aminek ötödik alkalommal adott otthont a Westend Bevásárlóközpont. Az évek során az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg: a tavalyi évben egy Mini Cooper Coupé, ezt megelőzően egy Porsche Boxster S, egy Ford Mustang, két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany egy 2011-es évjáratú Mazda MX-5 NC Roadster, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

mazda mx 5 roadsterautomobile tuning show

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, szolid, de sportos spoilerekkel, állítható futóművel és vadonatúj felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, háromárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa első kilométereit is a szervezők állják, hiszen az autó mellé egy 50.000 Ft értékű üzemanyag utalvány is dukál. Tipp: A Kia robotkutyás Super Bowl-reklámja elrabolta a szívünket – Videó!

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2