AMTS 2022

Május 27-29. között nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS minden eddiginél színesebb felhozatallal. Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is vadonatúj formában mutatkozik be idén a nagyérdeműnek. Múlt, jelen és jövő válogatott autócsodáinak több mint ezer példánya mellett, felsorolni is nehéz, a szervezők mennyi élményt halmoztak fel erre a három napra.

AMTS 2022

Az AMTS tíz, teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt. A programhelyszínek kül- és beltéren összesen 120.000 négyzetméteren, vadonatúj elrendezésben érhetők majd el a látogatók számára.

Idén is a tuningé a főszerep

A legnagyobb csarnok ez évben is a tuning és a háttéripar témakörét öleli majd fel. Az Európa számos országából érkező, átépített autócsodák mellett, a kiállító cégek listája is erősen a nemzetköziség felé billenti a mérleg nyelvét.

Idén egy igazi fenevad is érkezik hazánkba: mégpedig a – szó szerint értett – világ egyik legszebb és legismertebb épített autója! Hazánkban először lesz élőben látható a Powered By Johan műhelyének legdurvább építése, az utolsó csavarjáig egyedi,1968-as Dodge Charger RTR, ami egyenesen Svédországból érkezik hozzánk.

AMTS Dodge Charger RTR

Az autó 5 év alatt belefektetett, több mint 15.000 munkaóra eredményeként született meg, komoly kultuszt építve maga köré: többek között a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden és az egyik legnagyobb kinti autómogul, Jay Leno is személyesen gratulált hozzá!

Hazai hírességeket is elcsíphetünk az AMTS hétvégéjén

Hazai fronton – a magyar autós élet számos ismert médiaszemélyisége és celebritása mellett – rengeteg híresség érkezik idén az AMTS-re. A Cupra jóvoltából a magyar korcsolyázás ikonjaiként ismert Liu testvérek teszik tiszteletüket, a SEAT standján pedig az Anna and the Barbies frontemberével is találkozhat a nagyérdemű. Versenysport terén megemlíthetjük többek között Magyarország első számú F1 e-sport pilótáját Bereznay Danit, aki egyébként a McLaren olasz pilótájával, Daniel Haddad-dal csap össze, a helyszínen rendezett bajnokság keretei között. De ne feledkezzünk meg Ámon Olivérről sem, aki a Markom Racing kötelékében több drift show-val is megörvendezteti a közönséget a hétvége alatt.

Olvass tovább és kiderül, milyen izgalmas autócsodák és programok várnak még rád!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2