Seat Ibiza Anniversary Limited Edition
  • 1984-es bemutatkozása óta a SEAT Ibiza öt generációjával hódított és több mint hatmillió példányban kelt el – a márka legnagyobb darabszámban értékesített modelljeként
  • A SEAT Ibiza első generációja fektette le a SEAT sikertörténetének alapjait

Érkezik a limitált kiadású a Seat Ibiza Anniversary Limited Edition

 „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

Seat Ibiza Anniversary Limited Edition

Az SEAT Ibiza első generációja volt a márka első olyan modellje, amelyet már nem egy fő technikai partner közreműködésével, hanem saját, illetve olyan partnerei szaktudásával fejlesztett ki, mint Giorgetto Giugiaro a külső formavilág, a Karmann a belső dizájn, valamint a Porsche a hajtásrendszer terén. E sorozat már 1984-es bemutatkozása óta mércéül szolgálhatott a piacon, miközben a SEAT azon sikerei előtt is utat nyitott, amelyek során járműveit világszerte értékesítő, globális vállalatként igyekezett megerősíteni pozícióját.

„Az ikonná vált Ibiza sikere azt is jelentette, hogy néhány országban már a márkanevet megelőzően is ismerték ezt a modellt. A SEAT márka jelenleg történetének legjobb termékkínálatával rendelkezik, és erősebb, mint valaha” – hangsúlyozta Wayne Griffiths, a SEAT vezérigazgatója. „A félvezetőbeszerzés jelentette kihívások mérséklődésével eladásaink 24 százalékkal nőttek 2023-ban, kiszállításaink pedig elérték a 288 400 darabot.”

Új színek és különleges dizájn

A SEAT Ibiza limitált felszereltségű csomagja, az Anniversary Limited Edition új színekkel, valamint új könnyűfém keréktárcsákkal és dizájnelemekkel készül. A B-oszlop lézergravírozott lesz, de a küszöbléceknél nem jelezték külön, hogy lézergravírozott lenne. Az autó külső megjelenését karosszériája exkluzív Grafénszürke árnyalata és 18 col peremátmérőjű Cosmo-szürke könnyűfém keréktárcsái, valamint a B-oszlopain feltűnő „Anniversary Limited Edition” lézergravírozott feliratok teszik egyedivé. A beltér különlegességei az exkluzív textilbevonatú kagylóülések – amelyek a dinamika és a kényelem új szintjét kínálják az elöl helyet foglalóknak –, az ajtók és a középkonzol új, matt sötétalumínium felületei, valamint a küszöblécek lézergravírozott „Anniversary Limited Edition” felirata.

A SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition 2024 első negyedévétől kapható.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •