absolut sport izotóniás ital

Nemcsak itthon, hanem külföldön is egyre népszerűbbek az Absolute Live sportitalok – a hazai fejlesztésű és gyártású termékcsaládot a sportolók, aktív életet élők legkülönfélébb igényei szerint állították össze. Fogyni vagy izmot építeni? Nem mindegy, mivel támogatjuk a sportolási célkitűzéseinket!

Aki rendszeresen sportol, tudja, mennyit jelentenek az ételekben és italokban található különböző értékes anyagok – hiszen nagyban segíthetnek elérni a kitűzött célokat. Energetizálás, zsírégetés, az ízületek védelme – az Absolute Live-nál úgy állították össze a különböző sportitalokat, hogy célzottan támogassák a fogyasztókat terveik megvalósításában. A BCAA, az L-glutamin, az L-karnitin és a kollagén például már egyáltalán nemcsak a nők körében népszerű, hiszen a zsírégetés és a bőrszövet táplálása egyre több férfi számára is fontos.

Saját tapasztalatok alapján fejlesztik a sportitalokat

Az Absolute Live termékcsaládot gyártó R-Water Kft. tulajdonosai évtizedek óta napi szinten sportolnak, így szó szerint magukon tesztelik az új termékeiket, és testközelből ismerik az igényeket is. Az R-Water Kft. elődje 1993-tól évtizedeken át üdítőket gyártott – ám egy idő után kevésnek érezték, hogy az italaik csupán frissítenek. Ekkor kezdték el a speciális összetételű, az egészséges életmódot támogató italok fejlesztését és készítését az akasztói gyárban.

kollagen absolut live sportital

Nem kell választani – lehet egyszerre finom és hatékony

Nem elég, ha egy sportital hatékony, fontos az is, hogy finom legyen, hiszen, ha nem ízlenek a fogyasztóknak, bármilyen hatásosak egyébként, nem vásárolják őket. A különböző Absolute Live sportitalok fejlesztése gyakran hónapokig tart, mire az íz, a szín, a pH-érték is megfelelő lesz. Az Absolute Live sportitalok forrásvíz alapúak, az édességükről pedig a stevia és a szukralóz gondoskodik.

Hatóanyagok, mozgás, táplálkozás – mindent csak mértékkel

Az Absolute Live termékekbe olyan mennyiségben kerülnek a hatóanyagok, ami optimális a fogyasztók számára. A cég egyik filozófiája, hogy a funkcionális italok fogyasztása mellett sokoldalúan kell táplálkozni, kerülni az egyoldalú diétákat, hiszen semmilyen táplálékkiegészítő nem pótolja a helyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Aminek fontos része a mozgás és a pihenés helyes arányának megtalálása, a test jelzéseinek figyelembevétele – sőt, a feltöltődés, a lelki harmóniáért való munka is.

Vitaminok bevitele? Immunerősítés? Gyógynövények? Nemcsak a sportolókra koncentrálnak  

Az R-Water Kft. csapata nemcsak sportolók, aktív életet élők számára kifejlesztett italokat készít. A Power Fruit családi funkcionális italok például immunerősítő hatásúak, jó minőségű gyümölcslevet és vitaminokat tartalmaznak – és természetesen hozzáadott cukor nélkül készülnek. A PRO+ italokat a vitaminokon kívül gyógynövények teszik még értékesebbé, a Pro+Vegi márka tagjai pedig azoknak nyújtanak segítséget, akik több zöldséget és vitamint szeretnének fogyasztani.

Támogatott tartalom.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •