Roxy Rooftop Lounge

A vibráló Hard Rock Hotel Budapest március óta várja vendégeit a lánc első közép-európai szállodájában. Idén nyáron pedig már a város felett koktélozva is átélhetjük a Hard Rock Hotel életérzést és élményt, hiszen megnyílt a Roxy Rooftop Lounge, a hotel új, modern és elegáns tetőterasza! Témába vág: A Hard Rock Hotel Budapest különleges Virtuózok programokkal és ajánlattal várja a zene rajongóit

Kozmopolita élmény és különleges koktélok

A Hard Rock Hotel élmény egy következő szintre lépett, hiszen pénteken és szombaton délután 5 óra és éjfél között a hetedik emeleti Roxy Rooftop Lounge tetőteraszán élvezhetjük a hűsítő italokat, átadva magunkat a Hard Rock Hotel vibe-jának és a város lüktetésének.

A Roxy Rooftop Lounge tökéletes választás akár vacsora előtt egy aperitifre, akár vacsora után egy éjszakába nyúló koktélozásra – széles kézműves koktél választék és igazi kozmopoltia élmény vár a skybarban, miközben a Szent István Bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényeivel a háttérben a legcoolabb lejátszási listák pörögnek, garantálva az igazi nyári rooftop élményt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest szívében egy olyan modern, laza, panorámás tetőterasszal rendelkezünk, ahonnan a város különböző nevezetességeiben gyönyörködhetünk koktélozás közben. Örömmel tölt el minket, hogy június közepétől pénteken és szombaton mindenki számára elérhetővé válik a Roxy Rooftop élmény” – mondja Jakab Gábor a Hard Rock Hotel Budapest igazgatója.hard rock hotel budapest lobbyA skybar olyan koktélkülönlegességeket kínál, mint az extra magyar alapanyagokat  tartalmazó Budapest Mule vagy a Bariton, de többek között 8 féle gin&tonic párosítás közül is választhatunk.

Koktélozás előtt nézd meg a világsztárok relkiviáit!

A Nagymező utca és az Ó utca sarkán található 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától. A hotelbe belépve elkap minket a hamisíthatatlan Hard Rock Hotel életérzés, miközben Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve vesz minket körbe. Az élmény kihagyhatatlan állomása a város egyik legújabb étterme, a Sessions bisztró, ahol nemzetközi és klasszikus magyar fogásokkal indíthatjuk az estét, pénteken és szombaton pedig DJ pörgeti a lemezeket és gondoskodik a hangulatról.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •