hard rock hotel budapest lobbi

A Hard Rock Hotel Budapest és a Virtuózok 4+ együttműködésének köszönhetően a Hard Rock Hotel Budapest július 10. és 23. között egyfajta közösségi térré alakul át.  Ezekben a napokban a hotel nem csak a próbáknak ad helyet, de dedikált étel- és ital különlegességekkel és napi élőzenei programokkal készül a nagyközönség számára; vendégeit pedig egy, kifejezetten a Virtuózokkal való együttműködésre hangolt exkluzív szállodai csomagajánlattal várja.

Nagy sztárok és kis virtuózok egy fedél alatt

Már javában zajlanak az első magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor nyolcadik évadának előkészületei. A Hard Rock Hotel Budapest a fiatal tehetségek mellett olyan közreműködő sztároknak ad otthont ez idő alatt, mint Maestro Plácido Domingo, HAUSER, Matteo Bocelli és Pablo Sainz Villegas. Az együttműködésnek köszönhetően a hotel július 10. és 23. között közösségi térré alakul át. A kis virtuózok nemcsak ugyanazt az ötcsillagos luxust és életérzést élhetik át, mint a zsűri tagjai és a mentorok, hanem folyamatosan próbálhatnak is a szálloda termeiben.

virtuózok műsor

Koktélok és zongoraestek a lobbiban

Július 13. és 23. között a Virtuózok fiatal tehetségei és vendégzenészei közreműködésével a nagyközönség is mindennap részese lehet a szálloda lobbijában megrendezett zongoraesteknek 18 és 19 óra között. A zongoraestek sztárfellépője Balázs-Piri Soma, a 2018-as Virtuózok verseny győztese, akit 2021-ben Junior Prima-díjas előadóvá választottak, és aki a „Magyarországi Komolyzene Ifjú Nagykövete” címet is viseli. Többször fellépett a legkiválóbb zenekarokkal, olyan karmesterek vezényletével, mint Maestro Plácido Domingo, Hollerung Gábor és Eugene Kohn. Érdemes betérni akár csak egy koktélra is, hiszen bárki beleshet a próbák kulisszái mögé és személyesen is találkozhat a kis Virtuózokkal.

Balázs-Piri Soma virtuózok
Balázs-Piri Soma

Vacsora a zene fellegvárában, komolyzenére hangolva

Nem csak a Hard Rock Hotel Budapest, de a hotel Sessions étterme is komolyzenei fellegvárrá alakul át. A bisztró állandó kínálata egy Virtuózok 2 vagy 3 fogásos menüvel bővül: az előétel kaliforniai paprika-medvehagyma-újhagyma-ananász kvartettel színesített paradicsom consommé, a főétel Sessions Signature Burger, a desszert pedig a fagyasztott eperrel újragondolt hűsítő madártej, ami tökéletes lecsengés egy meleg nyári napon. Sőt, olyan különleges italokat is kipróbálhatunk, mint a gin alapú „Levendula Cselló”, mely a citromnak, levendula szirupnak, magyar pezsgőnek és narancsvirágnak köszönheti egyedi ízét.

hard rock hotel budapest lobbi

Különleges és exkluzív élmények a Virtuózok csomagajánlatában

Az igazi rajongók a Hard Rock Hotel Budapest egyedi Virtuózok ajánlatának köszönhetően most csatlakozhatnak a klasszikus zene sztárjaihoz és részesei lehetnek egy felejthetetlen élménynek. A hotel már érkezéskor gondoskodik a prémium élményről: egy csodálatos kézműves gourmet ajándékcsomag várja az exkluzív ajánlattal élőket. A minimum két éjszakás tartózkodás alatt nem csak sztároknak kijáró reggeliben, de egy egyedi Virtuózok koktéllal párosított vacsora élményben is részesülnek a szálloda Sessions éttermében. A Hard Rock Hotel Budapest Virtuózok csomagajánlatával élők ezen felül az élőzenei programokat előre lefoglalt helyről élvezhetik.

Szeretnénk, hogy a Virtuózok ajánlattal élő vendégeink egy különleges és izgalmas élményben részesüljenek. Éppen ezért a rajongók egy személyre szabott üdvözlőkártyát is kapnak a Virtuózok sztárjaitól, miközben esélyük van megnyerni egy sztárok által aláírt Hard Rock Hotel Budapest pólót is. A Virtuózok jóvoltából pedig az első 10 ajánlattal élő vendég egy VIP transzferben is részesül egy luxus BMW-vel a szállodából a forgatás helyszínére” – mondja Jakab Gábor szállodaigazgató.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •