tesla Limo FIX

2023-as Tesla Model 3-mal indítja új szolgáltatását a MOL Limo. Az ún. állomásalapú közösségi autómegosztáson alapuló Limo FIX lényege, hogy egy kijelölt állomásról kell felvenni és ugyanott kell leadni is az autót.

Indul a Limo Fix!

Limo FIX névvel indítja el legújabb szolgáltatását a MOL Limo: a közösségi autómegosztás megszokott keretein túllépő, de a hagyományos autókölcsönzésnél minden tekintetben rugalmasabb szolgáltatással bővül a MOL Limo kínálata: az új megoldás keretében először a Tesla Model 3 legújabb, 2023-as modelljeit vehetik igénybe az arra jogosult regisztrált felhasználók. Az autókat – az állomásalapú modell alapjainak megfelelően – egy előre meghatározott ponton lehet csak felvenni, illetve a bérlést lezárni, mindehhez azonban a MOL Limo kényelme társul, az applikációból éjjel-nappal elérhető, azaz nyitvatartási idő, adminisztráció, kaució és hitelkártya-kötelezettség nélkül.

Már a Tesla élményét is kipróbálhatjuk

Az új, Limo FIX szolgáltatás május 2-ától elérhető Tesláit a budapesti XI. kerületi, Hunyadi János út 2. szám alatti MOL töltőállomáson lehet felvenni, illetve leadni, ahol a MOL Plugee töltőpontoknak köszönhetően lehetőség van a Teslák töltésére. „A most bevezetett állomásalapú szolgáltatással a felhasználók már kétféle konstrukcióban vehetik igénybe a MOL Limo szolgáltatásait, így a saját céljaiknak megfelelően tudnak vele autózni: Egyrészt, a közel 500 autóból álló flottából hibrid, elektromos és benzines autók közül választhatnak, amiket a zónán belül bárhol tetszőlegesen indíthatnak vagy zárhatnak bérlést. Másrészt pedig az állomásalapú konstrukcióban a Tesla élményét is kipróbálhatják a Limoval, így a saját preferenciáik szerint választhatnak a két szolgáltatási típus közül. – mondta Vető Bálint, a MOL Limo ügyvezetője.

Napi bérlésben lesz elérhető

A Limo FIX szolgáltatás igénybevételéhez a Teslát előre le kell foglalni MOL Limo applikációban, legfeljebb 30 nappal, illetve legalább 3 órával a felhasználás előtt. Az is a rugalmasságot szolgálja, hogy a lemondás – legkésőbb 24 órával a start előtt – ingyenes. A Limo FIX szolgáltatást bármely regisztrált MOL LIMO-felhasználó igénybe veheti, aki betöltötte a 30-ik életévét, és a bankkártyáján rendelkezésre áll a tervezett bérlési időnek megfelelő fedezet, amit minden esetben előre fizet a bérlő.

A Teslák napi bérlésben elérhetőek; egy nap – azaz 24 órányi használat – 54900 forintba kerül. Ez a díj országos autópálya-matricát, és napi 200 ingyenes kilométer használatot tartalmaz, az ezen felüli extra kilométerekért 99 forintot kell fizetni. A maximális használati idő 72 óra, amihez természetesen már 600 kilométernyi, plusz költség nélkül megtehető távolság tartozik, az autókat pedig díjmentesen lehet tölteni a MOL Plugee hálózatában. A bérlés zárása ugyanúgy az applikáció segítségével történik, és ugyanúgy adminisztrációmentes, mint az autók átvétele: a felhasználóktól csupán annyit kérnek, hogy a töltőpontra érkezve tegyék töltőre a leállított autót. További infó: https://www.mollimo.hu/hu/limo-fix

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •