kulcs quality patika

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket. Ezt hirdetve indult el idén novemberében a Nagy Dermo Roadshow országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

Kulcs Quality Patika: Mitől más, mint a többi?

Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák ún. Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nemcsak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti.

A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei átadással további négy nyitása várható. Az ország egyik legnagyobb gyógyszertára, a Kulcs Quality Patikák zászlóshajója a budapesti Royal Patika. 

A bőrápolás szakértő patikái

“Ahhoz, hogy egy olyan nagyívű átalakítási program, mint a Kulcs Quality Program, hosszútávon is sikeres maradjon, fontos, hogy olyan koncepció mentén haladjon előre, amit mindannyian a sajátjuknak tudnak érezni. Ehhez a bőrápolást választottuk – mondja dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete. – Egy patikában csakis megfelelő szakképzettséggel, komoly hatóanyagismeretekkel rendelkező személyek dolgozhatnak, és a bőrápolás egy olyan terület, ahol behatóbb kémiai ismeretek nélkül, azaz szakdolgozóink nélkül, nem tudnánk építkezni.

dr. bárdi réka

A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót így velük közösen építjük. Ehhez kapcsolódóan egy olyan belső, bőrápolási szakmai program vette kezdetét a Kulcs Quality Patikáknál az elmúlt időszakban, amelyben gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei: a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a partnereink. Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki. Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak.

kulcs quality patika bőrápolási szakértő

Természetesen a koncepciónk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsük. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartjuk, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudunk segíteni. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a patika sok esetben a vásárló első olyan pontja, ahol kapcsolatba lép az „egészségüggyel”. Azonnal elérhető segítséget nálunk mindig kapnak a betérők, és sosem mulasztjuk el, hogy jelezzük azt, amikor már orvoshoz kell fordulni.” 

A NAGY DERMO ROADSHOW – november 2-30. között a Quality Patikákban és online!

nagy dermo roadshowA DERMO ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK november 2. és 30. között várja a bőrápolási tanáncsok és válogatott termékek iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online!

ONLINE JÁTÉK NOVEMBER 2-30. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu

A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény: egy 2 személyes wellness hétvége a balatonalmádi Hunguest Bál Resortban

További nyeremények:

  • 10db 50 ezer Ft értékű dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva
  • 10db Kulcs Patikák arctörölköző
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •