The Best of Doctor Babor Topseller Szett

Melyik nő ne imádná a különféle krémeket, szérumokat, maszkokat, pakolásokat, amelyek fiatalosabb, feszesebb és ragyogóbb bőrt ígérnek? Én is nagy rajongója vagyok az arcápoló készítményeknek, és ahogy egyre régebbóta vagyok fiatal, úgy használok egyre többféle kencét, szérumot, hámlasztót, krémet, vagy éppen maszkot. Ezért is örültem nagyon, amikor a BABOR felajánlotta, hogy kipróbálhatom a The Best Of Doctor Babor Topseller Szett exkluzív válogatást.

A könyvként kinyíló ezüstösen csillogó csomagolásban nyolc terméket találtam, amelyek között van nappali és éjszakai szemránckrém, kollagénes arckrém, retinolos toner, hámlasztó balzsam, hyaluron ampulla, kollagénes booster, feszesítő arcmaszk. A szakértők által összeválogatott limitált kiadású szett elsősorban az érett, száraz bőr kezelésére lett összeállítva, célja a bőrfeszesítés, a lifting és a bőr öregedési folyamatainak gátlása, lassítása. Éppen nekem való! 😊TIPP: Hámlasztás, szérum, masszázs: a téli arcápolás alapjai

Miután alaposan végigolvastam, melyik készítmény mire való, mikor és hogyan kell alkalmazni, elkezdtem kitalálni, melyiket mikor fogom használni. Mert egyszerre mind a nyolcat nem akartam, és nem is igazán tudtam volna beépíteni a napi arcápolási rutinomba. Következzen a The Best of Doctor Babor Topseller Szett használatának terve, amit felvázoltam magamnak!

Minden nap: arckrém és szemránckrém

The Best of Doctor Babor Topseller szett

Collagen Booster Cream: a tripeptid-oldatot, tengeri kollagént és multiaktív hialuronsav komplexet tartalmazó krémet reggel és este használom az arcomra, nyakamra és dekoltázsomra. Enélkül nem indulhat és nem érhet véget egyetlen nap sem!

Dual Eye Solution: a tégely egyik végéből a nappali, a másikból az éjszakai anti-aging szemránckrémet lehet kinyomni, mindkettő tartalmaz tripeptidet, amely aktiválja a bőr természetes kollagéntermelését. És bár nekem nem szoktak sötét karikák lenni a szemem alatt (ellenben reggelente néha püffedt szemmel ébredek), a szemránckrém azt is ígéri, hogy halványítja a szem alatti karikákat.

Kétnaponta: retinolos toner és kollagénes booster

The Best of Doctor Babor Topseller szett

Retinol Smoothing Toner: mivel a Retinol az érett bőr ápolásának egyik legfontosabb hatóanyaga, így nem kérdés, hogy ezt a tonert is beépítem a napi rutinomba. A Babor terméke ráadásul a regeneráló, bőrkisimító hatású retinol mellett hyaluront is tartalmaz. A tonert egy vattakorongra csepegtetve kell a letisztított arcra, nyakra és dekoltázsra felvinni, majd miután beszívta a bőröm, jöhet a Collagen Booster Cream!

Collagen Boost Infusion: azokon a napokon, amikor nem használom a retinolos tonert, jöhet ez a kollagénes booster! A simább és feszesebb bőrt ígérő, tripeptidet is tartalmazó intenzív hatású készítményt szintén a megtisztított bőrre kell felvinni (két pipettányit), majd miután beszívódott, következhet a szokásos arcápolási rutinom.

Három-négynaponta: mélytisztító és hámlasztó balzsam

doctor babor termékek

Detox Lipo Cleanser: mivel egyébként is használok sminklemosó és micellás termékeket, így ezt a detoxikáló mélytisztító balzsamot elég lesz 3-4 naponta bevetnem bőröm „méregtelenítésére”. Elég egy cseppnyit belőle felvinni, és ahogy finoman szétkenem és masszírozom vele a bőröm, a kellemes állagú és illatú balzsam felmelegszik. Majd miután vizes kézzel is átmasszírozom a bőrömet, a balzsam tejszerűvé válik, miközben tökéletesen tisztítja a bőrt. Ezután pedig már könnyen le lehet mosni vízzel.

Enzyme Peeling Balm: ezt az enyhe hámlasztó balzsamot inkább esténként érdemes bevetni, hogy használata után a bőr éjszaka nyugodtan tudjon regenerálódni. Mivel a bőröm hajlamos a foltosodásra, ezért én ezekkel a hámlasztó készítményekkel mindig óvatos vagyok. Csak akkor vállalok be ilyen kezelést, amikor már nincs erős napsugárzás, és kevesebbet süt a nap. Így most éppen időben vagyok vele!

Alkalmanként: hialuronos ampulla és bőrfeszesítő maszk

Babor Hyaluronic Acid és Tightening Cream Mask

Hyaluronic Acid – Power Serum Ampoules: a csomag három darab ampullát tartalmaz, mindegyik tripeptidet és a hialuronsav nyolc féle típusát rejti. Ezt a koncentrált szérumot akkor vetem be, amikor a bőrömnek intenzívebb ápolásra van szüksége, például egy éjszakába nyúló mulatozás után. Akkor azonban meghálálja a bőröm a kiemelt figyelmet, a tisztítás után szinte azonnal magába szippantja az ampulla tartalmát, és pillanatok alatt élettel telibb lesz.

Tightening Cream Mask: mivel csak egy darab feszesítő, hidratáló maszk került a dobozba, így ezt egy különleges alkalomra tartogatom. A leírás szerint a krémszerű termék olajossá válik, amint bemasszírozzuk a bőrbe, és a benne lévő értékes hatóanyagoknak köszönhetően azonnal megkezdi frissítő, fiatalító és regeneráló munkáját. 10-15 perc elteltével kell lemosni vagy letörölni a felesleges részt. Érdemes az esti arcápolási rutin részeként használni, hogy éjszaka tovább tudjanak dolgozni a felszívódott hatóanyagok. Az eredmény pedig kevesebb ránc, kisimultabb és hidratáltabb bőr lesz!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •