Újra itt a Dermo Roadshow! – Nyerj exkluzív wellness napot a Lupa Beach-re!

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák nemcsak gyógyszertári termékekben, hanem bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles választékkal állnak a bőrproblémákkal küzdők, a tudatos bőrápolók és az érdeklődők rendelkezésére! Ennek apropójából második alkalommal indítottuk el 2023 májusában az ország 40 Kulcs Quality Patikájában a Dermo Roadshow-t, ahol bőrápolási szakértőinkkel találkozhattok, és megismerhetitek a széles termékkínálatunkat.

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Három éve indítottuk útjára a Kulcs Quality Programot, amelynek célja, hogy a Kulcs Patikákban magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, és új látásmóddal közelítsük meg az egészségügyi szolgáltatásokat. Ahhoz, hogy a „Quality” címet elnyerje egy Kulcs Patika, komoly döntéseket kell meghoznia: a komplett belsőépítészeti átalakítással párhuzamosan új kereskedelmi és marketing szemléletet is tudni kell alkalmazni. A termékkínálatot is bővíteni szükséges, ám csakis minőségi szelekció útján, és nem utolsó sorban a dolgozói motivációs és tréning rendszert is elsődlegesen kell kezelni. A program sikerességét mutatja, hogy már 40 Kulcs Quality Patika működik az országban, és továbbiak nyitása várható az idén. Az ország egyik legnagyobb gyógyszertára, a Kulcs Quality Patikák zászlóshajója: a budapesti Royal Gyógyszertár. A patika az Erzsébet körút és a Király utca sarkán, az ország legnagyobb bőrápolási szakértő patikája.

kulcs quality patika

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

A tavaly év végén megalkotott Bőrápolás Szakértő Patikái koncepció minden Kulcs Quality Patika sajátja és szívügye. Középpontjában az ember legnagyobb és védekezésben legelső szerve, a BŐR és annak állapota, megóvása és tudományos alapokon nyugvó gyógyítása van. Egyedi, belső szakmai programunkban gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legismertebb dermokozmetikai márkák szakértői segítik egész évben a szakképzett, alapvetően is nagy hatóanyag-ismerettel rendelkező, dolgozóink felkészültségét a bőrápolás területén. Az országban egyedülálló módon, Kulcs Quality Patikánk bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles termékkínálattal várják az érdeklődőket.

VÉGRE NEM CSAK A MÁRKA MONDJA MEG, MI SEGÍT!

Nem tudsz választani a bőrápolási termékek közül? Megértjük, hiszen hatalmas a választék, bármilyen problémára vagy ápolásra keressük is a megfelelő terméket. De ezentúl ne a szép címke, a jó reklám vagy az illat döntsön, kérj szaksegítséget a Kulcs Quality Patikákban és legyél 100%-ig biztos abban, hogy jót választottál! Nem csak a bőröd, a pénztárcád is meg fogja köszönni.
Bőrproblémád, érzékeny bőröd van? Segítünk!
✓ Te ismered a bőrödet.
✓ A bőrgyógyász a felállított diagnózis alapján a megfelelő kezelést ismeri.
✓ Mi, patikai szakemberek pedig a legmegfelelőbb termékeket, a lehetséges
mellékhatásokat, a különböző termékek egymásra hatási mechanizmusát, az
összetevőket, felhasználásuk legjobb módjait ismerjük.

DERMO ROADSHOW – május 2-31. között a Quality Patikákban és online!

kulcs patikák nyereményjáték dermo roadshow

Fókuszban a NAPVÉDELEM!
➢ Ingyenes bőrápolási szaktanácsadás egész hónapban, fókuszban: a napvédelem
➢ Hatalmas márkaakciók
➢ Ingyenes termékminták, próba lehetőség
➢ Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték
➢ Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért

Látogass el az ország különböző pontjain lévő Quality Patikáink egyikébe és tájékozódj a NAPVÉDELEM fontosságáról, hogy még hatékonyabban védhesd bőrödet a káros UV-sugárzás ellen, valamint szerezz be remek termékeket! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy profi tanácsadóink segítségével naptól védett szép és egészséges bőrre tegyél szert! A hatalmas termékválasztékon, akciókon és termékmintákon kívül izgalmas nyereményjátékkal is várunk!
A nyereményjátékban a patikákba személyesen ellátogatók, valamint online résztvevők is játszhatnak.
ONLINE JÁTÉK MÁJUS 2-31. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu/nyeremenyjatek
A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.
Főnyeremény:
✓ 4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en
További nyeremények:
✓ 5 db értékes dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei
termékeiből válogatva
✓ 10 db Kulcs Patikák arctörölköző

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •