Felejtsd el a sütőt! Szuper nyári desszertek, amiket sütés nélkül is elkészíthetsz
A nyári melegben senki nem akar még csak a sütő melegére sem gondolni. Nassolni azért kell, ezért most sütés nélküli nyári desszerteket mutatunk.
Keverj koktélt a Kalumba Gin legújabb ízeiből, és nyerj utazást a Berlin Bar Conventre!
Két új ízzel bővül a Kalumba Gin kínálata: jön a mangós és a vérnarancsos ginkülönlegesség! A ginekből készíthető koktélok receptjeit a cikkben találod.
Hogyan lehet egészségesebb a húsvéti menü?
Az alábbi tanácsaik betartásával egészségesebbé varázsolhatjuk a húsvéti finomságokat!
Fald fel Szlovéniát! Ezek az ország legjobb gasztro célpontjai
A szlovén szuperszakács, a két Michelin-csillagos Ana Roš felemelkedésével Szlovénia az utóbbi években egyértelműen felkerült Európa gasztro térképére.
A 6 legjobb tavaszi zöldség, amely felturbózza az immunrendszeredet
Íme a legjobb tavaszi zöldségek, amelyek abban segítenek, hogy egészségesen vágj bele a nyárba!
Második lett a magyar csapat a Bocuse D’Or budapesti kontinensdöntőjén
A dán csapat után, a norvégokat megelőzve második lett a magyar csapat a Bocuse d'Or szakácsverseny európai kontinensdöntőjén, jövőre jöhet a világdöntő.
Koplalás helyett tudatos étkezés: 5 tipp a tavaszi böjthöz
A böjtölés, ha jól csináljuk sok pozitív hozadéka lehet. Bakk Brigitta dietetikus most segít, hogy valóban hatékony legyen a tavaszi böjt.
Kézműves amerikai fánkok és milkshake-ek várnak a Creamben
A Cream Donuts and Shakes több mint egy évig fejlesztette az eredeti amerikai fánk receptjét, hogy a legtökéletesebb fánkot kínálhassák a vendégeinek.
Nemzetközi díjat zsebelt be a Hilltop innovatív aromatérképe
A 13 tagú zsűri a Hilltop címkék egyediségét és kivitelezését, valamint az aromakörök s aromatérkép ötletének izgalmasságát is méltatta.
Coca-Cola Starlight: az űr ízével bolondították meg a kólát
A márka egy korlátozott időre elhozza a Földre a világűr varázsát, az új Starlight Coca-Cola formájában, amit a tábortűz melletti csillagnézés ihletett.