Schwarzenegger fia
Fotó: Joseph Baena/Instagram

Arnold Schwarzenegger fia, Joseph Baena rendkívül aktív közösségi oldalain. A híres színész legkisebb fia minden jel szerint édesapja nyomdokaiba kíván lépni. Rendszeresen sportol és több kisebb filmes projektben is szerepelt már. Legutóbb Instagram oldalán osztott meg egy forgatáson készült képet magáról, amin teljesen édesapja fiatalkori énje köszön vissza – vette észre az Index. A „Lava” néven hivatkozott projektről az említett poszton kívül egyelőre keveset lehet tudni, de vélhetőleg a kezdő színész további híreket fog adni róla. Tipp: A tinilányok kedvence végre Magyarországon ad koncertet

Az IMDb szerint a fiú egyelőre csak kisebb filmes projektben vett részt, de például újraforgatta apja egyik ikonikus motoros jelenetét a Terminátor 2-ből.

Schwarzenegger fia az edzőtermek törzsvendége

Nem csak a filmes vonalon, de az edzések terén is apja nyomdokaiba lépne Schwarzenegger fia. Közösségi oldalairól az is kiderül, gyakran látogatja édesapja egykori legendás edzőtermét, a Gold’s Gym-et. A megosztott fotók alapján nagyon komolyan veszi az edzéseket. Bejegyzéseiben ráadásul az egykori többszörös testépítő világbajnok legnépszerűbb pózaiban láthatjuk megörökítve. Schwarzenegger régen képes volt akár hónapokat készülni egy-egy filmszerepre a teremben, úgy tűnik fia követi a példáját. Ezt se hagyd ki: Hivatalosan is világrekorder a magyar kislány, aki foggal húzta el Schwarzenegger autóját

Schwarzenegger fia törekvéseire láthatóan nagyon büszke, ezt legutóbb egy októberi Twitter bejegyzésében tudatta a világgal. Joseph születésnapja alkalmából posztolt az oldalra, ahol közös képeket is megosztott rajongóival.

A 24 éves Joseph Baena Schwarzenegger házasságon kívül született fia, édesanyja a színész korábbi házvezetőnője. Egészen nyolc éves koráig Arnold Schwarzenegger nem is tudta, hogy van még egy fia.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •