justin bieber koncert
(Fotó: PR)

Az elmúlt tíz év egyik legnagyobb szupersztárja végre Magyarországra látogat! Justin Bieber a legújabb világturnéja, a Justice World Tour keretén belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Ezt se hagyd ki: Justin és Hailey Bieber Instagramon jelentették be a nagy hírt: szülők lettek

Justin Bieber öt kontinensen, több mint 20 országban, kilencvennél is több koncertet ad egy év alatt

A nemzetközi turné, az észak-amerikai után 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, míg végül 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

 

Justin Bieber pályafutása 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott. Összesen több mint 80 millió albumot adott el.Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját. Justin Bieber budapesti koncertjére a jegyek már kaphatók.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •