sting magyarországi koncert budapest debrecen
(Fotó: Sting/Instagram)

Sting a My Songs című világkörüli turnéja keretében 2022. március 16-án a Papp László Budapest Sportarénában, 17-én pedig a debreceni Főnix Arénában lép fel. Ez is érdekelhet: Ed Sheeran is fellép a 2021-es budapesti MTV EMA-gálán

Sting tizenkettedik magyarországi koncertjére készül, ezúttal Budapest mellett Debrecenben is fellép

Az énekes-dalszerző legújabb albuma The Bridge címmel november 19-én jelenik meg. Az új anyagot a világjárvány alatt írta és rögzítette, a dalok témái a személyes veszteséggel, az elkülönítéssel, a zűrzavarral, a bezártsággal, a rendkívüli társadalmi és politikai felfordulással foglalkoznak. Az album zenéjén a rock ‘n’ roll, a dzsessz, a klasszikus zene és a folk hatása is jelen van.

A koncertsorozaton a tizenhétszeres Grammy-díjas Sting pályafutása legnépszerűbb dalait adja elő, a Police együttessel és szólóban írt számokat egyaránt. Szerepel a műsorban mások mellett a Fields of Gold, a Shape of My Heart, a Roxanne, a Demolition Man, az Englishman in New York, az Every Breath You Take vagy a Message In A Bottle is.

Az énekes jövő márciusban tizenkettedik alkalommal fog Magyarországon játszani; első itteni koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban lépett fel. 2004-ben 250 ezer ember előtt zenélt az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren. A most 70 éves Sting pályafutása során eddig tizenkét szólemezt jelentetett meg. Új számokat tartalmazó stúdióalbuma legutóbb a jamaicai-amerikai reggae előadóval, Shaggyvel készített közös album, a 2018-as 44/876 című anyag volt.

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

Forrás: MTI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •