ed sheeran mtv ema european music awards budapest
(Fotó: mtvema.com)

Sztárdömpingnek ígérkezik az idei MTV European Music Awards. Ed Sheeran mellett az Imagine Dragons, Yungblud, Griff és a Girl in Red is fellép az idei MTV EMA-gálán, amelyet november 14-én rendeznek a Budapest Sportarénában. Ez is érdekelhet: Beindult a szülés Berki Mazsinál, de az élő közvetítés akadozik

Ed Sheeran korábban házigazdája is volt MTV EMA-nek

A Grammy-díjas brit világsztár, Ed Sheeran idén öt jelölést kapott az MTV EMA-ra, köztük a legjobb előadó és a legjobb pop előadó kategóriában. Sheeran 2015-ben házigazdája és egyik fellépője volt a milánói MTV EMA-nak, de előtte, a 2014-es glasgow-i shown is énekelt, olvasható az esemény hivatalos oldalán.

Az eseményt az MTV csatornáin mintegy 180 országban közvetítik a magyar fővárosból. A korábban bejelentett fellépők között szerepel Maluma, a Maneskin, Kim Petras, a OneRepublic pedig a gála előtt egy nappal, november 13-án ad koncertet a Hősök terén.

Napjaink egyik legsikeresebb amerikai alternatív rockcsapata, a Las Vegas-i Imagine Dragons a rapper J.I.D.-vel közös számát, az Enemy-t adja elő a Budapest Sportarénában. Az Imagine Dragons-t a legjobb rock előadó és a legjobb együttes kategóriában jelölték idén. Szintén ott lesz a showműsorban a több hangszeren játszó brit énekes-dalszerző Yungblud, akitől legújabb kislemezét, a Fleabag-et hallhatja a közönség. Az előadó a legjobb alternatív kategória egyik jelöltje.

A tavalyi Budapesten megrendezett European Music Awards házigazdája Palvin Barbara modell és David Guetta voltak, utóbbi egyben az est sztárfellépőjeként is színpadra állt. A francia DJ és producer egy nem mindennapi előadással készült a 26. EMA-re, amelynek helyszínéül a Széchenyi Gyógyfürdőt választotta. Ha érdekel a tavalyi show, kattints: David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjéből vezeti az EMA-t

Az alábbi cikkeket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •