Kezdőlap Koronavírus

Koronavírus

légiközlekedés 2021

Így alakulhat a Covid utáni európai légiközlekedés 2021-ben

A 2021-es légiközlekedés átlagosan a 2019-es forgalom felét fogja elérni Európában, de a nyártól fellendülésre van esély.
étterem emberek

Éttermek és szállodák vetik be a UV-fénnyel fertőtlenítő robotot

Az UV robot egy olyan autonóm robot, amely ultraibolya fény (UV-C) segítségével fertőtleníti a forgalmas területek gyakran megérintett felületeit.
qr-kódos utazás

Adatvédelmileg aggályos az új, QR-kód alapú utazás

Kínában több bevezetettek egy "egészségkód" nevű rendszert, amely hatásos a vírus elleni védekezésben, de befolyásolja az állampolgárok szabad mozgását.
járvány pozitív hatásai

A magyarok szerint ezek a koronavírus-járvány pozitív hatásai

Noha az emberek több mint felét érintette negatívan a pandémia, érezhetőek a járvány pozitív hatásai – mutatott rá egy friss kutatás.
repülőgép repülés koronavírus oltás

Kell az oltás vagy nem? A légitársaságok eltérő véleményen vannak

Egyes légitársaságok már most kijelentették, hogy a jövőben az utazás feltétele lesz a koronavírus elleni oltás beadatása, mások még kivárnak.
budapest airport koronavírus tesztközpont

Koronavírus-tesztközpont nyílt Ferihegyen, amit bárki igénybe vehet

A Budapest Airport a 2B Terminálon alakított ki tesztelési lehetőséget, ahol bárki, nem csak az utasok, kérheti PCR vagy antigén covid-gyorsteszt elvégzését.
spórolás koronavírus pénztárca

Hiába jön a karácsony, szinte mindenki spórol a koronavírus miatt

Spórolás koronavírus idején? Igen, úgy tűnik, hogy a családok többségének még a közelgő ünnepek sem engednek nagyobb szabadságot a pénzügyek terén.
karácsony okostelefon ünnep

Koronavírus: biztonságosabb karácsonyozás a Google Térképpel

A Google Térképen belül a frissített COVID-réteg új információi különösen hasznosak lehetnek, ha távoli rokonaink meglátogatását tervezzük.
síelés ausztria

A 2020-as síszezon nagy kérdése: legyen vagy ne legyen?

Egyelőre homályos, mi lesz a 2020-as síszezon sorsa. Vanak, akik a teljes bezárást szorgalmazzák, mások ragaszkodnak a karácsonyi nyitvatartáshoz.
apás szülés

A várandósokat és családjukat is megviseli az apa nélküli szülés

Már az első hullám alatt sem engedték be a legtöbb esetben az apákat a szülőszobába, most pedig kórházanként változik, hogy engedélyezett-e az apás szülés.