A főváros újabb ikonikus helye lehet a Caza Pizzabar, az első olyan étterem Budapesten, ahol igazi, kaliforniai recept alapján készül a pizza. Ugyanakkor ez a recept a Caza esetében nemcsak az elkészítés módját jelenti: a Caza az USA nyugati partján uralkodó mentalitást is magával hozza, könnyedség, igényesség, környezettudatosság és odafigyelés a részletekre. Tipp: Gluténmentes sörrel erősíti termékkínálatát a MONYO
Négyszögletes pizzákkal is vár a Caza Pizzabar
A magyar főváros gasztronómiai sokszínűségéből mindeddig hiányzott az igazi, minőségi, kaliforniai jellegű pizza a kínálatból. A József Attila utcában megnyíló Caza Pizzabar küldetése az, hogy bemutassa és megszerettesse a magyarokkal ezt a pizzakészítési iskolát. Az egész étterem koncepcióját egyszerre hatja át a céltudatos, ugyanakkor mégis laza mentalitás, a „Californian Vibe”. Témába vág: Kaliforniában önvezető Toyota Priusok viszik házhoz a megrendelt pizzát
A hagyományos, kerek, cikkszeletekben árult pizzák mellett háromféle speciális szögletes pizzát kínálnak, mintegy a Caza signature termékeiként, a Milk fantázianevű pizzájuk pedig kimondottan a vegánoknak készül. Ezt se hagyd ki: Két év után idén újra lesz Gourmet Fesztivál a Millenárison
A következő oldalon többet is megtudhatsz a kaliforniai mentalitású új budapesti pizzázóról.