Ethan Hawke és oscar isaac világsztárok magyarországon
(fotó: wikimedia)

A hazánkban forgató Ethan Hawke és Oscar Isaac megtapasztalták, milyen csodálatos is a magyar tenger. A két világsztár a budapesti hőség elől menekülve, sokakhoz hasonlóan, a Balaton felé vették az irányt. Ezt se hagyd ki: Várkonyi Andrea is reagált az esküvője körül keringő pletykákra

Jól fizető vendégek voltak

A színészek egy balatonfüredi cukrászda vendégei voltak, ahova többedmagukkal tértek be sütizni. Fogyasztás után a híres vendégek még egy csoportképet is készítettek a cukrászda személyzetével.

A mai napon, olyan különleges Vendégeink voltak, akikre igazán nem számítottunk!Sok híres ember fordult már meg Nálunk…

Közzétette: Kedves Cukrászda Balatonfüred – 2021. július 2., péntek

Világsztárok Magyarországon: Ethan Hawke és Oscar Isaac csak a jéghegy csúcsa

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, az amerikai filmsztárok az egyik legújabb Marvel film, a Moon Knight forgatása miatt költöztek egy időre Magyarországra. A két sármos színész a forgatási szünetekben pedig előszeretettel sportolnak a Margitszigeten, az allűröktől mentes sztárok ráadásul készségesen állnak meg szelfizni a rajongókkal is.

Ethan Hawke első alkalommal jár hazánkban, Oscar Isaac viszont már visszatérő vendégnek számít, ugyanis pár éve is nálunk forgatott, akkor éppen a klasszikus Dűne című film remake-jét.

Mostanában egyébként nem szűkölködünk hollywoodi filmsztárokban, hiszen jelenleg Jamie Lee Curtis és Cate Blanchette is nálunk forgat. A magyar származású Tony Curtis lánya ráadásul meglehetősen élvezi magyar gyökereinek felfedezését. Először magyarul köszöntötte az édesanyákat Anyák napján, majd ellátogatott az Amerikába emigrált apai nagyszülei szülővárosába, Mátészalkára is.

Ezeket a sztárhíreket se hagyd ki:

Forrás: Kedves Cukrászda Balatonfüred/Facebook

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •