Ethan Hawke és oscar isaac világsztárok magyarországon
(fotó: wikimedia)

Izgalmas fotót osztott meg az egyik hazai kereskedelmi televízió riportere. A képen ugyanis Ethan Hawke és Oscar Isaac nyújtja ki elgémberedett lábát a Margitszigeten. De vajon hogy kerültek Magyarországra?

Ethan Hawke és Oscar Isaac is a Margitszigeten fut

A négyszeres Oscar-díj jelölt Etha Hawke és a Golden Globe-díjas Oscar Isaac együtt töltött el egy kellemes délutáni edzést. Ebben eddig semmi meglepő sincsen. Hihetnénk ezt joggal, ám a sporttevékenység kis hazánkban zajlott, egészen pontosan a Margitszigeten.

Az amerikai filmsztárok, mint az később kiderült, egy filmforgatás miatt költöztek egy időre Budapestre. A két sármos színész a Marvel sorozat legújabb részét, a Moon Knight-ot forgatja az elkövetkezendő pár hónapban. Oscar már jobban ismeri a magyarországi terepet, mint kollégája, hiszen nem először jár hazánkban. Először két éve volt nálunk, amikor az idei évben debütáló Dűne című filmet készítette. Az akkori forgatás azonban a tavalyi évre is átcsúszott, így a színésznek több ideje maradt megismerni hazánk látványosságait.

Oscar Isaac
A sármos színész, Oscar Isaac nem először jár hazánkban (fotó: wikimedia)

A mostani forgatáson Oscar Isaac egy disszociatív személyiségzavarral küzdő zsoldost alakít, míg Ethan Hawke a film egyik főgonoszát játssza. Maga a mozifilm mégsem Budapestet jeleníti meg, ezért az itt létüket egyelőre csak mi magunk tudjuk. Mindenesetre nem árt résen lenni, hiszen ki tudja, legközelebb hol futhatunk össze a két sármos színésszel.

További sztárhíreinket itt találod, válogass kedvedre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •