lagzi lajcsi
(Fotó: LifeTv/YouTube)

“Tudom, milyen nehéz helyzetben vannak, akik most csak a zenéből, a színházból élnek. Nekik szeretnék segíteni, hiszen jómagam is sok tízmilliót buktam a fellépések elmaradásával. Ezek a művészek összesen 200-250 milliótól estek el az elmúlt több mint egy év alatt” – fogalmazott a Blikknek Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi kínálatában CBD, azaz kannabiszolaj is lesz

Bár a koronavírus-járvány miatt meghirdetett karantént a mulatós zenész is megérezte, mégis kollégáin próbál segíteni Galambos Lajos. Lajcsinak már sokéves tapasztalata van a különböző táplálékkiegészítőkkel, és úgy döntött, saját maga és ismert emberek által tesztelt termékeket dob piacra, a bevételéből pedig a sztárok is részesülnek majd.

A zenész egy teljes termékcsaládot álmodott meg, amelynek minden tagja engedélyezve van. “Lesznek krémek, vitaminok, fogyasztószerek, táplálékkiegészítők, mind exkluzív termék. Sőt a májusban induló webshopban olyan kannabiszolaj is kapható majd, amit olyan ismert ember tesztelt, aki kábítószer-fogyasztó volt, de ennek köszönhetően nincsenek elvonási tünetei. Fontos leszögezni, az olaj nem tartalmaz kábítószert, viszont az egészségre kedvező a hatása” – jelentette ki Lajcsi, aki nem tagadja, hogy ő sem jár rosszul az üzlettel. Tudtad, hogy a szépségiparban is használják a kannabiszt? Bővebben itt olvashatsz róla: Kannabisz és bőrápolás? A tiltott növény új babérokra tör a szépségiparban

Olvasd el az alábbi aktuális sztárhíreinket is:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •