Jamie Lee Curtis
(fotó: flickr.com/gage skidmore)

Nem mindennapi bejegyzést tett közzé Instagram oldalán Jamie Lee Curtis világhírű amerikai színésznő. A könnyfakasztó sorokat valószínűleg minden magyar édesanya biztosak szeretettel olvasta.

Magyar felmenőkkel büszkélkedhet Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis pár nappal ezelőtt érkezett meg Magyarországra, ugyanis hazánkban forgatja legújabb filmjét, a Borderlands nevű videójáték-sorozat adaptációját. A magyarországi látogatásáról azóta már számos bejegyzést közzé tett. Akadt olyan kép, amelyen a parlament látható, de született olyan poszt is, amely a Duna parton lévő holokauszt emlékművet mutatja. A színésznő fényképe nem véletlenül készült. Az amerikai színésznő édesapja, Tony Curtis, akinek szülei magyarországi zsidó származású emigránsok voltak.

Magyarul köszöntötte az édesanyákat

Jamie Lee Curtis legújabb bejegyzésében a magyar édesanyákat köszöntötte fel. A megható sorok között a színésznő megemlítette nagymamáját, valamint azt is, hogy mennyire büszke édesapja sikereire és életére.

“Ma van anyák napja Magyarországon, apám családjának országában. A bal oldali szépség az apai nagymamám, Helen Schwartz. Minél tovább filmezek itt, annál jobban megindít az a gondolat, hogy az álmok nagy távolságokat tesznek meg. Boldog anyák napját kívánok neki és minden anyának.”

Bejegyzése végén a színésznő egy magyar köszöntést is elrejtett: I wish you all a boldog anyák napját.

További sztárhíreinket ide kattintva érheted el: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •