Szabó Zsófi
(forrás: Facebook.com/Szabó Zsófi oldala)

Szabó Zsófi krónikus fejfájással küzd évek óta. Orvosa tanácsára alávetette magát egy botox kezelésnek, ám ezután egy nem várt fordulat következett be az életében.

Egészségügyi botox

Szabó Zsófi az Észbontók című műsorban szerepelt a napokban, ahol furcsa nevetése révén képbe került egy eddig a nyilvánosság előtt sem publikált titka. Egészen pontosan egy szépészeti beavatkozása, amelyet azonban egészségügyi okokból vett igénybe.

Képzeljétek el, a migrénem miatt bebotoxoltattam a szemöldököm, nem mozog itt ez a rész nekem, nem bírok rendesen röhögni – mesélte a vetélkedőműsorban az RTL Klub műsorvezetőnője. Később azt is elmagyarázta a fiatal anyuka, hogy ennek oka az injekciós beavatkozásra vezethető vissza. Amióta ugyanis megtörtént a botoxolás, azóta nem mozognak a szemöldöke környékén található izmok. A műsorvezető azonban posztjaiban is beszámol éppen aktuális fejfájási rohamairól.

Blokkolja a migrént

A Blikk a témával kapcsolatban megkereste a korábban sorozatsztárként megismert Zsófit, aki számos egyéb tényezőt is megosztott a lappal. Elmesélte, hogy a beavatkozástól leginkább azt várta, hogy megszűnik a már évek óta tartó fejfájása. A botox injekció ugyanis segít az ingerek, és ezáltal a fájdalom blokkolásában. Ezt ő is neurológusától tudta meg, ahogyan azt is, hogy a hatás maximum fél évig tart, utána azonban bármikor és korlátlanul ismételhető a beavatkozás.

“Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg gyógymódot kipróbáltam. Egy neurológus javasolta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem vállalni, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, de talán kevesebb alkalommal jött elő. Számomra ez határozottan nem egy szépészeti beavatkozás volt, hanem orvosi módszer” – mesélte a bulvár magazinnak Szabó Zsófi.

Azt azonban, hogy helyre jön-e még a csinos műsorvezetőnő szemöldöke nem lehet megoldani. A hatás ugyanis lehet átmeneti, de akár visszafordíthatatlan is. Azt, hogy hajlandó-e megint tű alá feküdni Zsófi, egyelőre nem tudni. Egy azonban biztos, hogy szemöldöke még egy év után sem jött helyre.

További sztárhíreinket itt olvashatod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •