Tóth Vera
(forrás: Facebook.com/Tóth Vera)

Mély nyomott hagyott Tóth Vera életében egy bántalmazás üzenete. Az énekesnő már tudja, hogyan kezelje a jövőben a hasonló szituációkat, ám titkon reméli, soha többé nem kell szembesülnie egy hasonló online fenyegetés esetével.

Az online fenyegetés Tóth Vera életét is elérte

Tóth Vera az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom panelbeszélgetésén mesélte el az eddig titok fedte zaklatási esetét. Az énekesnő az online felület, azon belül is a social media által kínált pozitív és negatív tényezők kapcsán szólalt meg. Az elmúlt időszak kifejezetten kiélezett volt mindenki számára, így nem csoda, hogy Tóth Vera is szembesült azzal, hogy milyen mély indulatok rejtőznek az emberekben.

“A közösségi média számomra nyolcvan százalékban áldás, húsz százalékban átok – kezdte történetét Vera, amelyet a Bors tett közzé. – A akértőkkel folytatott beszélgetésből is kiderült, és magam is tapasztaltam, hogy egy-egy megosztó téma milyen indulatokat képes kiváltani. Ez is azt mutatja, hogy sokfélék vagyunk, sokfajta frusztráció működik bennünk.” Ezt legutóbbi Instagram posztjában is elmondta az énekesnő:

A bántalmazás szélsőséges formái

Tóth Verát élete során számos bántalmazás érte. Voltak, akik külseje miatt bántották, mások karrierje miatt voltak féltékenyek rá, és akadtak olyanok, akik párkapcsolata okán vették a szájukra. Szerelmi életéről és hatalmas boldogságáról korábban mi is beszámoltuk, ezt itt tudod elolvasni: Tóth Vera új életet kezd! Mutatjuk, mibe vágta fejszéjét az énekesnő. A korábbi Megasztár győztes azonban megtanulta kezelni az ilyesfajta helyzetet. Akad, amikor csupán nem vesz róluk tudomást, de van, amikor bizony kitörli a bejegyzés alá kerülő negatív kommenteket. Ennek azonban oka is van, hiszen az életveszélyes fenyegetést is a közösségi média platform felületén kapta Vera. Az üzenet a következő volt: „meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál”.

“Jeleztem a biztonsági őröknek, hogy a szokásosnál is jobban figyeljenek, de akkoriban még senkit nem foglalkoztatott az online fenyegetőzés. És az illető tényleg odajött. Bármi történhetett volna. Azóta már sokkal komolyabban vesszük az ilyen jellegű ügyeket.”- mesélte Vera.

Az énekesnő ugyan már nem tudja elképzelni az életét a közösségi média nélkül, mégis úgy gondolja, hogy tudni kell a helyén kezelni. Az őszinte posztok szerinte sokkal többet érnek, mint a pénzhajhász, szenzációra hajazó bejegyzések. Amíg pedig az ember körül vannak barátok és családtagok, mindig lesz, aki átsegítse a nehéz időszakon. A negatív kommentek nem szabad, hogy befolyásolják az életet.

További sztárhírekre szomjazol? Válogass korábbi cikkeinkből: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •