relaxalo playlist vezeteshez (2)
A mentális gyakorlatokkal segítenek, hogy megnyugodjunk; fotó: Unsplash/Fabian Albert

A csúcsforgalom, az indokolatlannak tűnő dugók és az agresszív, tolakodó sofőrök mindannyiunk idegeit próbára teszik. A hazai sofőrök emellett a kiszámíthatatlan biciklisektől és a figyelmetlen vezetőktől is kiborulnak. Amikor a stressz egyre csak gyűlik bennünk a volán mögött, jól jöhet valami, ami kiszakít minket ebből az állapotól és nyugalomra int. A BMW Group Magyarország relaxáló playlist segítségével nyugtatja a sofőröket: a mentális gyakorlatok minden autóvezető számára elérhetőek.

Relaxáló playlist pszichológusok közreműködésével

A bajor prémiumgyártó különleges mentális gyakorlatok útmutatóit tette elérhetővé Spotify csatornáján.

nő vezetes visszapillanto
Stressz helyett mosolygás – pár egyszerű gyakorlat segít elérni; fotó: Pexels/Wendy Wei

Ezeket követve könnyebben kezelhetjük az autózás során felmerülő stresszes forgalmi helyzeteket. A BMW Mental Airbag projekt célja könnyebben kezelhetővé tenni az autóvezetés közben felmerülő mindennapos nehézségeket, úgy, mint a dugóban való araszolást vagy a feszült forgalmi helyzetek átélését. Az öt hanganyagból álló csomagot pszichológusok közreműködésével alkották meg. Segítségükkel az embert próbáló szituációkban is megnyugodhatunk, és adott esetben a hasznunkra fordíthatjuk a forgalmi szituációkból adódó helyzeteket.

Izgalmas év áll a BMW mögött. Többet között elkezdődött a BMW M8 Gran Coupé sorozatgyártása, az első példányok 2020 januárjában érkeznek meg az utakra. Illetve leforgattak egy izgalmas kisfilmet – ráadásul Budapesten-, amely azt mutatja be, hogyan menekítette ki egy autószerelő az egyik barátját az NDK-ból egy BMW Isetta motorterében. És

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •