BMW M8 Gran Coupé BMW-gyarak
A Los Angeles-i Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét

Szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon mutatkozott be először a négyajtós luxuskupé – nagyteljesítményű hajtáslánc-változatának tömegtermelésével válik teljessé az új BMW 8-as sorozat modellpalettája. A BMW M8 Gran Coupé első példányai 2020 januárjában érkeznek meg az utakra.

BMW M8 Gran Coupé gyartas gyar (1280x853)
Már nem kell rá sokat várni

Fejedelmi kényelem a Gran Coupé hátuljában

November első felében elkészültek az első példányok a BMW Group dingolfingi üzemének gyártósorán. A bajor prémiumgyártó csúcskategóriás modell tömegtermelését indította el tehát, amellyel tovább erősítik vezető pozíciójukat a luxusautó-gyártó üzemek körében. Az új autó formanyelvét egyedülálló karosszériaarányok, hosszan elnyújtott, sportosan dinamikus jármű-sziluett és elegánsan ereszkedő tetővonal jellemzi. A hátsó üléssorban utazókat fejedelmi kényelem kényezteti. A BMW Group gyárában hozzávetőlegesen 60 darab új BMW M8 sportmodell lát napvilágot minden nap, amelynek mintegy 40 százaléka Gran Coupé karosszériaváltozatban készül.

BMW M8 Gran Coupé oldalrol (1280x853)
Megy a munka a dingolfingi üzemben

Los Angelesben lesz a világpremier

A Gran Coupé és a BMW M8 Competition Gran Coupé a ma kezdődő Los Angeles-i Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét, a sorozatgyártásban kínált első példányok pedig 2020 januárjában érkeznek meg az utakra.

BMW M8 Gran Coupé hatulrol (1280x853)
Egyedülálló karosszériaarányok

Néhány hónappal később, jövő áprilisban a négyajtós sportkupé 400 példányban legyártott, exkluzív limitált szériája is bemutatkozik. Leglátványosabb exkluzivitása a sárga ikergyűrű-motívummal dolgozó, adaptív LED-technológiás első fényszóró-pár és a Gold Bronze árnyalatú karosszériajegyekkel kiegészített BMW Individual Aurora Diamond Green metál karosszériafényezés lesz.