elektromos jarmuvek
A 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon kiállított új modellek a márka portfóliójának rendkívüli sokszínűségét éltetik

Nagyon várjuk már a szeptember 12-22. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autószalont. A különleges expón első ízben gurulnak ki a nagyközönség elé a BMW új autói. Összegyűjtöttük és a galériában meg is mutatjuk, melyek lesznek ezek!

A BMW új autói és a vezetés élményének jövője

A németországi expón a BMW X6 és a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a BMW 8-as Gran Coupé, a BMW M8 sportautó-kvartett, az új BMW 3-as Touring és az új BMW X1, valamint a sportos vezetési élmény jövőjét megelevenítő BMW Vision M NEXT tanulmányautó mutatkozik be. A BMW a vezetés élményének jövője köré építi fel színpadát. Végtelenül széles modellpalettával készülnek, az iránymutató innovációk és továbbfejlesztett újdonságok mellett reflektorfénybe kerülnek tanulmányautóik és úttörő technológiai megoldásaik is.

Tények a BMW-ről

  • 2019 januárja és júniusa között több gépkocsit adtak el világszerte, mint a korábbi pénzügyi esztendők első hat hónapjában bármikor.
  • A BMW a világ több mint 160 országában szolgálja ki ügyfeleit.
  • A prémium szegmens legátfogóbb hajtáslánc-technológiai palettájával büszkélkedhet.
  • A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW X3 Sports Activity Vehicle modellt 2020-tól különféle belsőégésű erőforrásokkal, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és tisztán elektromos meghajtással is meg lehet rendelni.

A jövő autói mellett ne feledkezzünk meg a múlt BMW-iről sem. Például a BMW M5-ről, amely 35 éve gurult le a gyártósorról, s ezzel kezdetét vette egy igazi sikertörténet. Vagy arról a BMW M1 sportautóról, amelyet Andy Warhol festett le 1979-ben, és amelyről negyven év után különleges fotók készültek.