Videósorozatban készíti el új ételeit a Párisi Passage
A receptek segítségével mindenki más előtt kóstolhatunk bele az új ételekbe és italokba, szó szerint.
Indul a szezon, ideje feleleveníteni a grillezés alapszabályait
Végre itt a kerti grillezés szezonja, a tökéletes eredmény elérése érdekében azonban érdemes betartani néhány könnyű szabályt.
Három dolog, amit rosszul tudtunk a pálmaolajról
A pálmaolaj telítettzsír-tartalma magasabb, azonban mintegy fele egyszeresen és többszörösen telített zsírokból áll. Fogyasztásuk kifejezetten ajánlott.
Karanténkonyha: főztünk és egészségesebben ettünk az elmúlt hetekben
Tízből kilenc magyar otthon főzött a karantén alatt, az ország rendszeresebben eszik, sokan tudatosan odafigyeltek az egészséges étkezésre.
8 vadnövény Magyarországon, amelyet bátran megkóstolhatsz
A medvehagymát már mindenki ismeri, de sok más ehető vadnövény is létezik - tyúkhúr, libatop, vadsóska, csalán és a többiek.
Tarját tarjával! Mutatjuk a 3 legfinomabb tarjás fogás recepetjét
A tarja az egyik legnépszerűbb és legsokszínűbb húsféle, éppen ezért heti receptajánlónkban a legjobb tarjás receptek kerülnek terítékre.
Panír praktikák – Dobd fel a sült húst alternatív panírozási módszerekkel
A panírozás tudománya nem áll meg a hagyományos zsemlemorzsás változatnál, annyi izgalmas panír recept létezik, hogy alábbi receptajánlónkkal is csak a felszínt kapargatjuk. A kísérletező kedvűeknek azonban ezek jó kiindulási pontok lehetnek.
Ha vasárnap, akkor...
Mediterrán étrend és testmozgás: fél év alatt kimutatható a pozitív hatás
A kutatást a SEAT Egészséges Vállalat tudományos programjának keretében végezték el.
Kapszulás kávé után sokak örömére itt a kapszulás sör!
Egy sörkapszula hozadéka - víz hozzáadásával - nagyjából 4 deciliter megfelelő töménységű búzasör.
Gyorsan finomat: egyszerű, de isteni ételek 15 perc alatt
Vannak napok, amikor egyszerűen vagy nincs idő a főzésre, vagy szimplán nincs hozzá kedvünk. Persze enni kell, ezért itt vannak a legjobb gyorsan elkészíthető ételek.