Videósorozatot indított a Párisi Passage, az egy éves Párisi Udvar Hotel Budapest étterme. A cél az, hogy az új menüsor ételeit és koktéljait otthon is az asztalra varázsolhassuk.

Az ikonikus Wiener Schnitzel receptjéről is lerántja a leplet a Párisi Passage

“Ez egy nagyon egyszerűen elkészíthető recept, a nap bármely szakaszában fogyasztható” – zárja Papdi László, az étterem Executive Chef-je az első, Croque Madame-ról készült videót. Csizmadia Örs F&B igazgató és a séf olyan ételeket és italokat választottak ki a nyáron debütáló ét- és koktéllapról, amelyek alapanyagai könnyedén beszerezhetők, és az elkészítésükkel sem kell órákat bajlódni.

Croque Madame a Párisi Passage étteremből

Ebben az időszakban is szeretnénk nektek valódi élményt nyújtani, ezért Papdi László séfünk olyan ételeket hoz el nektek az új étlapunkról, amelyeket otthon ti is könnyedén elkészíthettek! Elsőként egy igazi klasszikus, a Croque Madame receptje következik, vágjunk is bele! 👨‍🍳🍳

Gepostet von Párisi Passage Café & Brasserie am Mittwoch, 13. Mai 2020

Az étterem Facebook és Instagram oldalán hétről-hétre friss receptekkel készülnek. Cézár saláta, Negroni koktél, és az ikonikus Wiener Schnitzel is tányérra kerül. “A receptek segítségével mindenki más előtt kóstolhatunk bele az új ételekbe és italokba, szó szerint. Ez egy kedves gesztus korábbi vendégeinknek és érdeklődőinknek. Természetesen ez nem pótolhatja azt az éttermi és kávéházi élményt, amit kínálunk. Elég csak a Párisi Passage lenyűgöző terére és atmoszférájára gondolnunk” – mondta el Csizmadia Örs F&B igazgató.

Ha épp egy nagyon fárasztó napot készülsz a hátad mögött hagyni, és inkább másnap töltenél órákat a főzéssel, korábbi cikkünkben mutatunk néhány ötletet 15 perces ételek elkészítéséhez. Nem csak gyorsak, egyszerűek, de finomak is.

Forrás: Turizmus Online