esküvő férj feleség nászút várkonyi mészáros
(Fotó: jcomp/Freepik)

A friss házasok állítólag már mézesheteiket töltik. Bár Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nem nyilatkoztak arról, hogy mik a terveik az esküvő után, az biztos, hogy az üzletember által gyakran használt magánrepülőgép a minap a Közel-Kelet felé vette az irányt. Ezt se hagyd ki: Ez a világsztár lépett fel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén

Mészáros Lőrinc magángépe közel-keleti luxusparadicsomban szállt le

A várva várt és egyben nagyon titokzatos Várkonyi-Mészáros esküvő után még fel sem ocsúdtunk, máris elindult a találgatás, hogy hova utazhat nászútra az ifjú pár. Különs forrásból érkezett egy potenciális válasz a fenti kérdésre, Hadházy Ákos politikus ugyanis tudni véli, hol töltik Várkonyi Andreáék a mézesheteket.

dubai nyaralás
Dubaj pezsgő metropoliszát egyszer mindenkinek látnia kell

A Blikk szerint Hadházy Ákos annak a luxusrepülőnek a mozgását figyelte online, amely korábban már többször szállította Mészáros Lőrincet. Ez a gép pedig az esküvő másnapján elrepült az Egyesült Arab Emírségekbe repült, egészen pontosan Dubajba.

A közel-keleti luxusparadicsom tökéletes úti célnak bizonyulhat, hiszen a sivatagi városban megtalálható minden, amire az ember valaha vágyhat. A világ legmagasabb körhintájától kezdve, a világ legnagyobb szökőkútján át az új építésű Lamborghini-villákig itt aztán minden van. A fényűző városban még a rendőrség tagjai is Lamborghini, Porsche és Aston Martin autókkal járőrőznek. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc jól választottak, ha valóban Dubajban töltik a mézesheteiket. Tipp: A legjobb dubaji vidámpark 5 őrült attrakciója – VIDEÓK!

Az alábbi sztárhíreket se hagyd ki:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •