elon musk
(Fotó: Tesla/YouTube)

A Tesla-vezér megerősítette a PageSix-nek, hogy ő és élettársa, a kanadai énekesnő, Grimes „félig-meddig szakítottak.” Elon Musk azt is elárulta, hogy ettől függetlenül jó viszonyt ápolnak, és továbbra is együtt nevelik egyéves fiukat, X Æ A-Xii Muskot. Ezt se hagyd ki: Ha Elon Musk valamit a fejébe vesz: Tequilát dobott piacra a Tesla

Elon Musk és Grimes közösen nevelik fiukat, Baby X-et

„Félig-meddig szakítottunk vagyunk, de még mindig szeretjük egymást, gyakran találkozunk és jóban vagyunk” – mondta a lapnak Musk, aki azt is elmondta, hogy a különválásnak elsősorban a munka az oka. „A SpaceX-nél és a Teslánál végzett munkám megköveteli, hogy időm nagy részét Texasban vagy a tengerentúlon töltsem. Ezzel szemben Grimes-t a munkája elsősorban LA-be köti. De például most is nálam vannak, és Baby X a szomszéd szobában alszik éppen.”

elon musk fia gyereke grimes
Elon Musk és Baby X (Fotó: May Musk/Instagram)

A hír azért is meglepő, mert pár napja Elon Musk és Grimes még együtt jelentek meg a New York-i Met gálán. Bár a 33 éves énekesnő egyedül vonult végig a vörös szőnyegen, a zártkörű eseményen már együtt látták őt a SpaceX alapítójával.

Elon Musk és Grimes 2018 májusában jöttek össze. 2020 májusában pedig megszületett közös gyerekük, X Æ A-Xii, aki az 50 éves férfi hatodik gyermeke. Elon Musk első házasságából, Justine Wilson írónővel öt fia született: a most 17 éves ikrek Griffin és Xavier, valamint egy hármasikrek, Damian, Saxon és Kai, akik idén ünnepelték 15. születésnapjukat.

Ezeket a cikkeket se hagyd ki: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •