lamborghini residence dubai villák
A luxusvillák kívül-belül a Lamborghini autók jellegzetes jegyeit hordozzák

Hol máshol épülnének, mintsem Dubajban ezek a hat hálószobás villák (szám szerint 40 db), amelyek tervezésében az Automobili Lamborghini is segédkezett a fejlesztő Emaar Developmentnek. A Dubai Hills Estate kerület a város legelegánsabb környéke, a Majestic Vistas negyed pedig egy különlegesség lesz. Az itt épülő házakban ugyanis Lamborghini autók ihlette belsőépítészeti megoldások és bútorok kerülnek beépítésre, írja a The Gentleman’s Review.

Lambo a garázsban, Lambo a házban, Lambo mindenhol

lamborghini villák dubaj
A Lamborghini-villák egyelőre építés alatt állnak, az első lakók 2022-ben költözhetnek majd be
lamborghini urus
Lamborghini ihlette ház garázsába Lamborghini dukál

A házak építészetében, belső tereiben és a tereprendezésében megjelennek a Lamborghini szuper sportautóinak jellegzetes formái, színei és mintái. Az egyik ilyen az ikonkus Lamborghini sárga szín használata vagy éppen az autókban található Y motívum, ami a szobák elrendezésben, a világítótestekben, fal- és padlóburkolatokban köszön majd vissza. A lakók további egyedi Automobili Lamborghini márkájú bútorokat is igényelhetnek, természetesen nem kevés felár ellenében.

A Dubai Hills Estate 2700 hektáron terül el, és magában foglal egy 18 lyukú profi golfpályát és egy gyönyörű minden sportolási igényt kielégítő központi parkot, amely körülbelül 180 ezer négyzetméteren terül majd el. A birtokon a tervek szerint 2022 első felében átadásra kerül a Dubai Hills Mall, egy grandiózus bevásárlóközpont és három iskola és óvoda is. A teljes Dubai Hills Estate területén 4400 villa és sorház és mintegy 22 000 apartman lesz.

A Lamborghini-villák csak a jéghegy csúcsa, ezeket a cikkeket se hagyd ki:

Forrás, fotók: Lamborghini Residence Dubai

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •