Bugatti biliárdasztal
(forrás: bugatti.com)

A Bugatti egy ideje igyekszik egyéb luxus termékeivel is felhívni magára a figyelmet. Legújabb kreációja nem csupán kifejezetten sikkes lett, de olyan technológia vívmánnyal került kiadásra, hogy amellett tényleg nem lehet szó nélkül elmenni. Mutatjuk a Bugatti elképesztő biliárdasztal alkotását!

A vízen is tökéletes a Bugatti biliárdasztal

Világ életedben azon gondolkodtál, hogy miért nem lehet tökéletesen beállítani egy biliárdasztalt? Nos, mostantól nem kell ezen agyalnod, mert a Bugatti játékasztala ezt is megoldja helyetted. A limitált kiadású termék ugyanis felszerelhető egy szervo-meghajtású rendszerrel, amelynek giroszkópos érzékelője automatikusan beállítja a lábát az asztal szintezésére, ha egyensúlyváltozást észlel. Mindezt pedig öt milliszekundum alatt oldja meg a rendszer. Gondolj csak bele, mennyire hasznos lehet ez a funkció például egy jachton. Tudtad, hogy a Bugatti kávéfőzőt is tervezett már?: Legendás Bugatti inspirálta az új luxus kávéfőzőgépet

Bugatti biliárdasztal

A szénszálas megoldása remeke

A termékből összesen 30 darab készül, mindegyik szénszálas kivitelben. A keret precízen megformált alumínium és titán ötvözetből áll, amely igazi luxus érzetet kelt. Az asztal oldalsó fiókjain található a Bugatti logója, amely mellett ékesen díszelegnek a rozsdamentes acélból kialakított gömbzsebek, természetesen gazdag bőr béléssel kiegészítve. Ahhoz pedig, hogy egyértelműen nyomon tudjuk követni, melyik játékos mennyi pontot szerzett, egy 13 colos, nagy felbontású érintőképernyő lesz a segítségünkre. Mindemellett pedig a biliárdasztal megrendelése magában foglal egy szénszálból készült mennyezeti lámpát, krétadobozt, tisztító kefét és más egyéb hasznos kiegészítőket is.

Bugatti biliárdasztal

Bugatti biliárdasztal

A márkával kapcsolatos további cikkeinket itt érheted el:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •