A Caza a környezetvédelem is gondolt
A Caza nagy odafigyeléssel választotta meg helyi együttműködő partnereit, lehetőség szerint magyar, környékbeli termelőket. Az átlagos pizzériáktól eltérően nem végeláthatatlan a kínálat, inkább néhány jól megválasztott, népszerű, különböző ízlést tökéletesen kiszolgáló típusból áll. Kalifornia immár évtizedek óta élen jár a klímaváltozás elleni harcban, a fenntartható megoldások népszerűsítésében. Ennek szellemében a berendezés egy része újrafeldolgozott fából készült, minden csomagolóanyaguk biológiailag lebomló, de még mélyhűtőt sem tartanak, ugyanis minden pizza frissen, helyben készül.
„A Caza küldetése, hogy a táplálék mellé élményt is adjon. Akármennyire is rohannak az emberek, az étkezésnek meg kell adni a módját, az alatt az idő alatt csak az ízek körül forogjon az ember feje” – mondja Alex Hemingway, a Caza Pizzabar alapítója, aki a nyáron a Magyar Érdemrend középkeresztjével kitüntetett, évek óta Magyarországon élő amerikai származású George F. Hemingway fia.
Ezek a cikkek is érdekelhetnek:
- Lejárt élelmiszer? Ki ne dobd, mert akár még egy évig is fogyasztható marad
- Magyar pezsgősiker Franciaországban! A legjobbak között a hazai rosé
- Elon Musk újabb őrült húzása: jön a Tesla sör
- Izgalmas koktélok Unicumból, nem csak a gyógynövénylikőr szerelmeseinek
- Az eddigi legerősebb programmal vár 2022-ben a Szépművészeti Múzeum
- Programajánló! Jön az ingyenes Japán Filmfesztivál, ahol a nőké a főszerep
Forrás, fotók: Caza