Avon Liiv étkezéshelyettesítő shake MOOD (7) (1280x853)
Az étkezéshelyettesítő shake-kel 1 vagy 2 étkezést is helyettesíthetünk; fotó: Shutterstock

Nőként számtalan szerepben kell nap, mint nap helytállnunk. Ehhez elengedhetetlen egészségünk, szépségünk és ezzel jó közérzetünk fenntartása, ami pedig a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik. Az AVON ebben szeretne segítséget nyújtani a nők számára legújabb termékportfóliójával: az év innovációja, a Liiv étrendkiegészítő család egyszerű, komplex megoldásokat nyújt a hölgyeknek. Megadja szervezetüknek mindazt, amire annak szüksége van, hogy helytálljanak a rohanó hétköznapokban.

A LIIV nagykövete Kozák Danuta

Életkortól függetlenül az étrendünk, életmódunk újraértékelése pozitívan befolyásolhatja egészségünket és közérzetünket. Ez pedig meglátszik külsőnkön is, hiszen a jó közérzet és a jó megjelenés kéz a kézben járnak. Az étel, amit elfogyasztunk, a tápanyagok, amiket a szervezetünkbe juttatunk, mind közvetlen hatással vannak ránk. Tehát a megfelelő táplálkozás a jó egészség alapja, a jó egészség pedig a szépség forrása.

LIIV étrendkiegészítő
Boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet ígér az új termékcsalád

A Liiv magyarországi nagykövete Kozák Danuta, ötszörös olimpiai-, tizennégyszeres világ- és tizenhatszoros Európa-bajnok kajakozó is tisztában van ezzel. „Sportolóként, anyaként és feleségként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód, amelyhez hozzátartozik a helyes táplálkozás, a testmozgás, illetve a lelki egészség és a megfelelő pihenés. Ahhoz, hogy nap, mint nap legjobb formánkat és teljesítményünket tudjuk hozni, mindhárom tényező elengedhetetlen. Éppen ezért én is gondosan ügyelek arra, hogy mindezt megadjam magam és családom számára.”

Avon Liiv Kozák Danuta - FELHASZNALHATO 2020.07.14-ig (854x1280)
Kozák Danuta

A megfelelő tápanyagok bevitele a hétköznapi rohanásban sokszor mégis nagy kihívást jelenthet. Pedig a vitaminok és ásványi anyagok alapvető szerepet töltenek be a szervezet optimális működésének fenntartásában. A Liiv termékcsalád segítségével könnyedén és változatos formában juttathatjuk szervezetünkbe a szükséges vitaminokat és ásványianyagokat.

A termékcsalád tagjai

Étkezéshelyettesítő shake: a praktikus kiszerelésben kapható shake-kel 1 vagy 2 étkezést is helyettesíthetünk, miközben finom és kényelmes módon biztosíthatjuk a szervezetünk által igényelt tápanyagok egyensúlyban maradását és szabályozhatjuk kalóriabevitelünket. (fotó: Shutterstock)

Avon Liiv étkezéshelyettesítő shake (1280x812)

Rest and relax étrendkiegészítő: gyógynövényekkel, B6 vitaminnal és magnéziummal hozzájárul a stressz feloldásához, fáradtságunk és kimerültségünk csökkentéséhez és az egészséges alvás elősegítéséhez. Golgotavirággal, citrombalzsammal és borsmentával segíti az esti relaxációt és a pihentető alvást.

Avon Liiv Rest and relax étrendkiegészítő (2) (1280x782)

Szépítő kollagénes italpor: minden egyes tasakja megfelelő arányban tartalmaz kollagénpeptideket, így elég, ha naponta egyszer belekeverjük kedvenc italunkba bőrünk rugalmasságának megőrzése érdekében. Kipróbálhatjuk vízzel, smoothie-val, gyümölcslével, de akár a Liiv Étkezéshelyettesítő shake-kel is.

Avon Liiv Szépítő kollagénes italpor (3) (1280x781)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •