Kávé. Mindennapjaink része, a ital, amely energiát ad, felpörget, és amely arra a pár percre, míg megisszuk, tökéletes énidőt biztosít. Sokan azonban a késő délutáni, esti órákban már nem mernek a csésze után nyúlni, mert a koffein élénkítő hatása miatt oda lehet a nyugodt alvásnak. Ugyanezen pörgető hatás miatt pedig vannak, akiknek még akkor is csak egyetlen kávé fér bele a napjukba, ha egyébként az ízére többször is vágynának. A koffeinmentes gabonakávé jó és egészséges alternatíva, amelyből még finom desszertek is készülhetnek.
Zamata, íze közel áll a valódi kávéhoz
A legegyszerűbb időtöltés is lehet tökéletes „énidő”, mint például meginni egy kényeztető meleg italt. Még jobb a helyzet, ha ez a szokás az egészségtudatos életmódba is probléma nélkül belefér. A koffeinmentes gabonakávé kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz és a gyártás során sem kerül bele kémiai vegyület. Az íze ugyanakkor nagyon közel áll a valódi kávé ízvilágához. Mivel azonban nincs élénkítő hatása, ezt a nap bármely szakában, akár este is ihatjuk.
A gabonakávé kiváló desszert alapanyag
Az egészségtudatos táplálkozás egyre nagyobb részét képezi a mindennapjainknak, és mára ez a gondolkodás már nem csak a főétkezések, de a desszertek világát is komolyan érinti. A nassolással pedig gyakran együtt jár egy kávészünet is, amelyet köszönhetően a gabonakávénak napjában akár többször is megismételhetünk. A koffeinmentes gabonakávé inspiráló alapanyag, amelyből finom desszertek is készülhetnek, akár sütemények, vagy pohárkrémek.
Ezeket aztán elég csak egy csinos bögrében vagy elegáns üvegkehelyben tálalni, és máris kész a tökéletes nassolnivaló. Ráadásul ezek a gyerekeknek is bátran kínálhatók.
Ha pedig a kávédat nem otthon, hanem kávézóban fogyasztanád el, ezt az alkalmat is különlegessé teheted. Látogass el például abba a kávézóba, ahol robotok szolgálnak fel, esetleg lesd el kedvenc kávéreceptjeid elkészítésének titkait egy másik ikonikus helyen.