chuck norris_history_1
A 79 éves színész új oldaláról mutatkozik be

Mindenki ismeri a Chuck Norrist emberfeletti képességekkel felruházó vicces állításokat. Az internetezők 79 éves kedvence most új oldaláról mutatkozik be: Chuck Norris harci járműveket mutat be a HISTORY autós hónapjában.

Vicces Chuck Norris mémek és meglepő tények

Egy kobra megcsípte Chuck Norrist. Öt nap szenvedés után meghalt – a kígyó. Hány fekvőtámaszt tud lenyomni Chuck Norris? Az összeset. A Norris-viccek Magyarországon is népszerűek. A színész élete ugyanakkor bővelkedik érdekes epizódokban, amelyek olykor meglepőbbek, mint a róla szóló mémek. Például saját harcművészetet fejlesztett ki, amelyet több mint négyezren űznek, és saját világbajnoksága van. Már nyolc könyvet írt, és valóban szolgált az amerikai fegyveres erőkben az ötvenes és hatvanas években.

chuck norris_history_2.jpg
Egész estés filmet kapott a színész

Katonai tapasztalata révén tudja, hogy a leginnovatívabb és meghökkentőbb járműveket nem az autószalonokban, hanem a fegyveres erők kötelékében találjuk meg. A HISTORY új, egész estés filmjében testhez álló feladatot kap a színész: az amerikai haderő különleges harci járműveit mutatja be. Például egy olyan Humvee terepjárót, amelynek tűzereje egyes tankokéval vetekszik.

Az egész estés film november 17-én 10:50-kor és jövő hétfőn 3:45-kor látható.

Ha te is szívesen tartanál autós hónapot otthon, ajánlunk neked öt filmet, amelyek nemcsak a színészi alakítások miatt felejthetetlenek, hanem a bennük szereplő járgányok miatt is. Neked melyik a kedvenced: K.I.T.T. vagy James Bond Aston Martin-ja?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •