Jeffree a hatalmas garázsában az auótgyűjteményének néhány darabjával (Fotó: Jeffree Star/Instagram)

Celebrovatunkban elindítottunk egy sorozatot, amelyben a legnagyobb sztárok autóit mutatjuk be. Mai cikkünkben egy igazi autóőrült, a YouTuber Jeffree Star garázsába pillanthatunk be.

Azok, akik valamennyire ismerik a YouTube beautyguru-világát, bizonyára hallottak már Jeffree Starról. Jeffree videói rendkívül népszerűek a legnagyobb videómegosztón, feltöltéseit eddig több mint 2 milliárd alkalommal tekintették meg. Közel 18 millió YouTube-feliratkozóval és 16 millió Instagram-követővel Jeffree Star az internet egyik legnagyobb sztárja. Jeffree Youtube-os fő profilja a sminkes videók készítése, sminktermékek tesztelése és egyéb videó blogok készítése. Emellett énekesként, dalszövegíróként, DJ-ként és modellként is hírnévre tett szert az eredetileg férfinak született celeb.

Pénzéből autókat vesz

Az internetes sztár tavaly már másodjára került fel az amerikai Forbes magazin legjobban kereső YouTuberek listájára. 2019-ben Jeffree bevétele csak a Youtube-ból származó jogdíjak után nem kevesebb mint 17 millió dollár volt. És hogy mire költi Jeffree a hatalmas vagyonát? Hát persze, hogy jobbnál jobb luxusautókra.

Akik figyelemmel kísérik Jeffree videóit és Instagram-bejegyzéseit, tudják, hogy az internetes celeb igazi megszállottja a luxusautóknak. Habár bőven akad luxusautó a garázsában, Jeffree-nek egyébként nincsen annyi autója, mint mondjuk a Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagjának Kylie Jennernek. Jeffree autógyűjteménye nagyjából 6-7 állandó darabból áll, a több autó illúzióját az adja, hogy a sztár nagyjából havi rendszerességgel festeti át, változtatja autóinak a színét. Itt van például ugyanaz a nagyjából 46 millió forintot kóstáló Aston Martin Vantage különböző színekben:

Vagy éppen ez a 60 millió forintos szuperdögös Lamborghini Urus, amely eredetileg citromsárga volt, most azonban már babarózsaszínben pompázik:

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3