Galambos Lajos bedrótozva segítette a rendőrség munkáját.
Galambos Lajcsi néhány hónapja még a rendőrség munkáját is segítette, most azonban elítélték (Fotó: Galambos Lajos/Instagram)

Lagzi Lajcsi egy budaörsi használtcikkpiacon fogja árulni többek közt a festményeit, a harmonikáját, de még egy eredeti Picasso-rajzot is, tudta meg a Blikk. Ezt se hagyd ki: Galambos Lajos beépített ügynökként segített lebuktatni a csalókat

„Az elmúlt időszak, a tárgyalás, az ítélet sok mindenre ráébresztett, s átértékeltem, mik is az igazán fontos dolgok. Régóta adakoztam, adományoztam anonim módon, ám most kitaláltam, hogy néhány, általam már nem használt tárgyat eladok. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a hétköznapi problémák nem érintenek, ezért különösen kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulókon” – mondta a lapnak Lajcsi, aki a bevétele teljes egészét alapítványok számára ajánlja fel.

Bírósági ítélete után, árulja vagyonát Galambos Lajos

Lajcsi kínálatában egy kuriózum megtalálható: „Van egy Németh Miklós-festmény, amelynek a kikiáltási ára százezer forint. Ezenfelül két kép is van, amelyeket a lányom, Boglárka festett, ezek ötvenezer forintról indulnak. Viszek még egy harmonikát, amelyet hatvanötezer forintnál olcsóbban nem adnék el, de lesznek még érdekes dolgok. A legnagyobb kincs egy eredeti Picasso-rajz, amely hétszázezer forintról indul.”

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Galambos Lajos ügyében egy hete született nem jogerős ítélet. Eszerint a bíróság bűnösnek mondta ki a bíróság zenészt az áramlopás ügyben. A Budaörsi Járásbíróságon Galambos Lajos felbujtóként, lopásért két év és tíz hónap börtönbüntetést, illetve pénzbüntetést is kapott. A pénzbüntetés 15 millió forint, ezen felül 5 millió forint a perköltség, amit két másik vádlottal együtt kell fizetnie.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi címekre:

Képek: Blikk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •