színes cipők nyár rita ora
Egy feltűnő színű darab hozzá színben passzoló kiegészítővel az egyszerűbb szetteket is feldobja

Ha igazán trendi akarsz lenni idén nyáron, feltűnő, színes cipők közül választasz a boltban. Ne félj viselni mintás, masnis, strasszos darabokat, szandálok, papucsok közül pedig bátran válassz pántosakat. A nyár kedvencei továbbá a sportos, retró papucsok, így a kényelemről sem kell lemondanod. De mielőtt megnézed a legújabb divatot, olvasd el cikkünket telis-tele lábápolási tanáccsal és trükkel, hogy tökéletes megjelenéssel vághass neki a szandálszezonnak.

Szandálból sosem elég

A magassarkú szandál – akár tűsarkú, akár törpesarkú, akár platformos – szűk nadrággal, ruhával, alkalmi öltözékkel is jól mutat. Irodai outfithez válassz inkább blokk sarkú szandált. Ez nem csak nőies megjelenést biztosít, de kényelmes is. Egy feltűnő színű darab hozzá színben passzoló kiegészítővel egy egyszerű fekete szettet is feldob. De nem feltétlenül kell magassarkúba bújnod, pláne, ha vezetéshez nem akarsz, vagy nem mersz ilyen cipőt viselni! Lapos talpú szandálokban is kitűnhetsz a tömegből! A metálos hatású, fényes darabok és a különböző díszítő elemek garantálják a wow-hatást.

A pántok, strasszok, masnik, állatminták a szandálok esetén is trendinek számítanak, Emellett továbbra is divatosak a parafa és a gyékény anyagból készült feltűnő cipők. Ezek remekül passzolnak egy lenge, nyári ruhához vagy egy overálhoz, hűvösebb időben pedig egy szűk szabású, hosszúszárú farmerrel is jól mutatnak.

Színes cipők, kényelmes papucsok

Ha a lábbelinél az elsődleges szempont a kényelem, akkor válassz egy divatos papucsot! Egy csillogó, fémes tónusú, egy neon színű, egy masnis vagy egy csatos darab nadrággal kombinálva kiváló megoldás a mindennapokra. Az állatmintás papucsok is trendinek számítanak, így azzal sem nyúlsz mellé. Hódítanak továbbá a sportos papucsok is. A retró darabok fémes színben vagy holografikus betéttel igazi slágerek lesznek idén nyáron. Akár barátokkal szervezett programra vagy hétvégi sütögetésre is jó választás.

Ha pedig a klasszikus mellett maradnál, válassz az élénk vagy visszafogottabb színű loaferek, szlingek közül. A színes cipők mellett ugyanis idén is divatos a lágy pasztell szín.

Forrás, fotók: Deichmann

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •