7. Aszalt paradicsommal és rozmaringgal
Még egy mediterrán finomság, elvégre nyár van. Az aprított rozmaringleveleket és a felcsíkozott aszalt paradicsomot külön-külön is hozzáadhatjuk a krumplihoz, de ha veszünk vagy készítünk egy üveg vörös pesztót, úgy is szuper lesz.
8. Zsályával és almával
Különleges és különlegesen finom is! Az almát pároljuk meg a zsályával, majd keverjük össze az elkészült burgonyával. Sertés- és marhahús mellé ajánljuk.
9. Parmezánnal és fokhagymával
A fokhagymával együtt lepirított burgonyának adhatunk egy kis plusz csavart, ha a sütés végén reszelünk hozzá egy jó adag parmezánt.
10. Snidlinggel és lila hagymával
Zárjuk a sort egy klasszikussal! A lila hagyma a snidlinggel párosítva nagyon jól passzol a hagyományos, ecetes dresszinggel összekevert krumplisalátához.
Forrás: Ízes Élet