Alapbunda magvas csavarral
Maradjunk szintén a liszt, tojás, zsemlemorzsa triónál! A morzsához keverjünk bátran magvakat: tökmagot (egészben vagy durvára vágva), szezámmagot, napraforgómagot. Jól nyomkodjuk rá a húsra, és már mehet is az olajba. A camembert-nek jól áll a dióval kevert zsemlemorzsa, a csirkét pedig kipróbálhatjuk akár mogyoróval vagy mandulával is.
Alapbunda még némi extra csavarral
Az olajos magvakon túl is van élet és panír! Apróra tört chipsz, kukoricapehely, kukoricadara, zabpehely vagy kókuszreszelék? Mind jó választás, a különleges végeredmény pedig garantált. A zsemlemorzsát lecserélhetjük a durvább, szálkásabbra tört japán kenyérmorzsára, azaz a pankóra.
A maratoni panírozás a következő oldalon is folytatódnak.