L.L. Junior és felesége, Kinga
L.L. Junior és felesége, Kinga (Fotó: Lesi-Körtvèlyessy Kinga/Instagram)

L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elköltözött a zenésztől, és ha minden igaz, akkor kislányukat is magával vitte. Nagyon úgy, tűnik, hogy ez már végleges. Tipp: Hajdú Péter ismét apa lesz! Ám az örömhírt egy tragédia előzte meg

Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék

A pár életében nem ez az első ilyen eset, már korábban is volt rá példa, hogy szakítottak, majd újra összejöttek. L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga 2016-ban ismerkedtek meg, és onnantól kezdve nem volt megállás. L.L. Junior 2017-ben megkérte kedvese kezét egy helikopter fedélzetén, amire Kinga boldogan mondott igent. Azonban az örömük nem tartott sokáig, 2018-ra már szakítottak, és akkor úgy tűnt, kapcsolatuk a végéhez ért.

“Mind a ketten csalódtunk a másikban, és azt hiszem, mást is láttunk bele egymásba, mint ami a valóság. Mást vártunk egymástól és a kapcsolattól. Szomorúan, de külön várjuk most, hogy a jóisten jó irányba tereljen minket, és jöjjön egy sugallat, hogy mi is a mi utunk – nyilatkozta akkor a Blikknek a zenész.

A szünet ismét nem tartott sokáig, 2019-ben egy titkos szertartás keretében a pár Dominikán összeházasodott, majd a rá következő évben megszületett első közös gyermekük, Lili.

L.L. Junior felesége nem bírta tovább

A harmónia és a szerelem most azonban nem tartott sokáig, ugyanis Kinga elköltözött otthonról , és vitte magával gyereküket is. Az okokat nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy a szakítás végleges-e, de azt megerősítették, hogy nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz.

“Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz” – nyilatkozta a Blikknek a pár egyik ismerőse. Aki azt is elárulta, hogy a külön költözés ellenére sem szűnt meg a pár között a kommunikáció, nem szeretnének rosszat tenni Lilinek.

A hírportál megkereste a zenészt, hogy igazak-e a hírek, miszerint szakítottak Kingával, de az egy mondattal lerázta őket: “Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom” – mondta szűkszavúan L.L. Junior, majd bontotta a vonalat.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •