agg attila jóbarátok különkiadás újra együtt
(Fotó: HBO GO/Jóbarátok: Újra Együtt)

Ha láttad a múlt héten debütált Jóbarátok: Újra Együtt című műsort, feltűnhetett egy magyar név is a Jóbarátok-rajongókat bemutató rövid videók között. A felvidéki Agg Attila, aki 20 éve él-hal a sorozatért, Ross ikonikus kézmozdulatával szerepelt a népszerű széria különkiadásában.

Öt Jóbarátok-rajongónak adatott meg ez a soha vissza nem térő lehetőség

Agg Attila a hirado.hu-nak elmesélte, másfél éve keresték meg először a készítők, mert látták, hogy aktív tagja a legnépszerűbb Jóbarátok Facebook-csoportoknak és igazi „hardcore” rajongó. Több egyeztetés előzte meg a kis videót, a producerek pedig nagyon örültek annak, hogy egy különleges helyszín, a Lévai vár előtt készül a felvétel. Attila a videóban azoknak üzent Ross ikonikus kézjelzésével, akik nem szeretik a sorozatot.

ross geller jóbarátok
(Forrás: Giphy)

„Május 27-én reggel kaptam egy emailt a készítőktől, hogy benne leszek a műsorban. Azt kérték, hogy ezt addig tartsam titokban, míg le nem adják az új Jóbarátokat. A kis videót tavaly forgattam, nem került be teljes hosszában, de azt mondják, az a pár másodperc, amit láthattak a nézők, igazán viccesre sikerült. Amikor lement az HBO-n, akkor a világ másik feléből, Kínából írt rám a barátom, hogy tényleg engem lát-e vagy káprázik a szeme? Én is alig akartam elhinni” – mondta Attila.

„Egy rajongónak hihetetlen élmény a Jóbarátok: Újra együtt különkiadás. Megkönnyeztem, hogy 17 év után láthatom a főszereplőket. A sorozat óta nem voltak így hatan együtt még sehol. Persze volt, hogy a lányok elmentek Jimmy Kimmelhez, vagy Lisa Kudrow elénekelte Taylor Swifttel a Büdös macskát, de a mostani volt az igazi bomba. És azt, hogy még én is szerepelhetek benne, sosem gondoltam! Nagyon jó érzés, hisz 20 éve szeretem a sorozatot” – mesélte Attila, aki még New Yorkba is ellátogatott a sorozat ikonikus helyszínére.

Az aktuális sztárhíreinket az alábbi címekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •